Jeg bager; Pølsehorn!

Girls’n’boys outfit

Indlægget indeholder affiliate-links

Nedenfor kan i se nogle forskellige typer outfits til mænd, samt nogle til kvinder, som jeg personligt mener er fedt.

picmonkey-collagesaeawe

Til piger, ligger jeg meget vægt på at tøjets farver, arbejder godt sammen med hinanden. Vi ser det især ved Fila og H2O trøjerne, for den røde og blå farve arbejder godt sammen. Derudover i Filatrøjen, giver den hvide farve en godt kontrast til logoet, ligesom ved H2O trøjen, giver de grønne og gule farver en god kontrast, som tager tøjet tilbage til 90’erne, hvor det var meget populært. // Derudover synes jeg bare generelt at streetwear/skatewear tøj, ser pisse godt ud til kvinder.

// 1 – Champion // 2 – H2O // 3 – Fila // 4 – Streetammo // 5 – Adidas //

 

picmonkey-collagewarqa

Når det kommer til outfits til mænd, synes jeg nogenlunde det samme som med piger – Streetwear/skatewear er klart det fedeste! Men til gengæld synes jeg også at skovmandsskjorter er ret fede – Også til piger! Til forskel for tøj til kvinder, synes jeg at tøj til mænd skal være i mere neutrale farver. Derfor vægter jeg meget de blå nuancer.

// 1 – Supreme // 2 – Etnies // 3 – Privatelabel // 4 – Carhartt // 5 – Privatelabel //

Kig evt. efter fedt tøj på 2trendy.dk

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bager; Pølsehorn!