Hvordan scorer man gode karakter i skolen?

10 ting i ikke vidste om mig!

480270_382882825153114_1239417705_n

  1. Jeg er kræsen, hvad angår mad. Sådan har det faktisk været, så længe jeg kan huske tilbage. Jeg har ellers fået af vide at det var anderledes da jeg var mindre. Men ja, jeg er meget kræsen, hvilket ofte har givet store problemer, når jeg har været på studietur eller skulle hjem til en og spise. Jeg ville gerne selv, at det ikke så ud som det gjorde, men på mange måder ser jeg det ikke som min egen skyld, men mere mine smagsløgs skyld, eftersom at de fortæller mig, hvad jeg ikke skal spise. Sådan noget som rugbrød spiser jeg fx. ikke. Når det kommer til kød, vil jeg fx. også kun have svinekød eller fjerkræ.

  2. Jeg har kun haft 2 seriøse kærester. Jeg har altid anset de andre som værende useriøse, fordi det ikke har holdt så forfærdeligt længe. Jeg har fx. haft en, som skulle flytte langt væk, hvilket gjorde at det ikke gik. Men jeg har også prøvet flere gange, at blive droppet, hvis der er kommet en ny, som lige var lidt mere interessant eller som havde noget materialistisk som jeg ikke havde. Men ja, det gør jo også bare, at man har svært ved at stole på folk.

  3. Jeg er meget følsom, hvilket vil sige, at jeg alt for ofte godt kan tage tingene for personligt eller blive ked af det, hvis personen ændrer adfærdsmønster. Jeg har ofte følt, at jeg har haft let ved at blive såret, hvis jeg pludselig bliver skubbet væk, af en person som jeg rigtig godt kan lide og holder af.

  4. Jeg gik til spejder som lille. Skide hyggeligt – Jeg har flere gange overvejet om jeg skulle genoptage det, da det på mange måder er spændende og giver en den frihed og snus til naturen, som man som menneske har brug for ind imellem.

  5. Jeg har en stor kærlighed til at putte, se film og æde chips. Dette kommer af at jeg rigtig godt kan lide at slappe af. Jeg elsker følelsen af at ligge under en varm dyne, når alt omkring en er koldt. Samtidig med at man ser en rigtig god film og nyder en god pose chips! Det kalder jeg ihvertfald for afslapning!

  6. Jeg havde det ikke godt, da jeg gik på efterskole. Det er i bund og grund fordi at jeg ikke følte at de andre elever eller lærerne havde respekt for, at jeg var anderledes end dem selv. Jeg følte mig ofte set ned på eller talt ned til, for hvordan jeg så ud og hvad jeg gjorde. Jeg følte mig ofte tilsidesat og lukket udenfor fællesskabet. Men samtidig var efterskoleåret også et år, hvor jeg blev styrket som menneske og lærte at man ikke skal acceptere alt.

  7. Jeg har været i Tyrkiet 17 gange med min familie. Fra jeg blev født til jeg var 17 år, har vi hver sommer rejst til Marmarisbugten i det sydlige Tyrkiet, hvor vi har tilbragt vores ferie på et hotel, hvor vi kender ejerne ganske godt. Til sommer er det 4 år siden at jeg var dernede og drømmer stadig om at komme ned og hilse på dem jeg kender der igen. Håber at jeg en dag, kan tage en kæreste eller ven med derned, så de kan se hvor fantastisk det er dernede.

  8. Min yndlings designer og forfatter er Piet Hein. Han er nok mest kendt for sine lysestager eller borde, hvilket jeg også er stor tilhænger af – Og indehaver. Jeg elsker hans tidløse design, som passer ind i alle hjem. Samtidig er han også digter og har skrevet en serie digte i sin digtsamling ‘ GRUK ‘. Jeg elsker de digte, som giver en dybere mening af livet, selvom de er fortalt indirekte.

  9. Jeg er engang faldet i søvn i en gågade. Nærmere sagt den i min hjemby Skive. Jeg var i byen og mødte en masse fantastiske mennesker. Da det var morgen, gik jeg på ‘ Jægerkroen ‘ som er endestationen for byen i Skive. Her fik jeg en halv bajer, som jeg fik det lidt dårligt af, ovenpå alt det andet alkohol og gik efterfølgende ud på toilettet, hvor jeg faldt i søvn. Bartenderen kom og smed mig ud, hvorefter jeg faldt i søvn i en gyde ude i gågaden. Min kammerat ringede heldigvis til min far, da han fandt mig – Således jeg kunne blive hentet. Det var den vildeste bytur nogensinde!

  10. Jeg elsker piger med rødt hår. Jeg har altid haft en kærlighed for dem. Jeg synes det er ekstremt kønt, når piger har rødt hår. Ikke at det er et must at en pige har det – Men det gør hende bare endnu mere sød at kigge på. Jeg ved ikke lige hvor min smag stammer fra – Men jeg har bare altid syntes at det var utrolig kønt.

 

Læs evt. også ‘ hvad der holder mig motiveret ‘ og ‘ hvad jeg ikke kunne leve uden ‘.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan scorer man gode karakter i skolen?