Ideer til hvad man kan lave, når man keder sig!

5 ting – Som jeg ikke bryder mig om!

fotografi-den-14-03-2017-kl-18-34

Rygter! – Ja, hvem bryder sig egentligt om dem? Men hvem starter dem? – Det gør vi! Åhhh hvor ville jeg ønske at der slet ikke var rygter til stedet. Hvorfor kan folk ikke lære at skælde mellem virkelighed og falsk dårlig omtale? Jeg ved da udemærket godt, at jeg selv har nogle rygter på mig, som jeg bestemt heller ikke bryder mig om og faktisk har været skyld i at have ødelagt meget. Jeg har før prøvet at være forelsket i en person, hvorefter nogle har syntes at det var sjovt at fortælle hende nogle ting om mig, som i virkeligheden ikke passede – Bare for at hun skulle droppe mig. Jeg synes det er ondt og jeg synes det er ledt. Jeg har aldrig forstået formålet med at skal gå og tale dårligt om andre mennesker? Får man sig så til at føle bedre af den grund? // Jeg vil ikke komme detaljeret ind på de rygter der florerer om mig – De minder alligevel om de rygter som florerer om så mange andre. Men selvom man ikke ønsker at rygterne skal være der og man prøver at få folk til at forstå at sandheden er anderledes, påvirker det altså både ens humør og hvor meget energi man har – For det tager altså meget energi, at skulle leve med disse ting hver dag.

Folk der ikke behandler samfundet med respekt! – Vi lever i en tid, som i den grad er præget af forskellige samfundsdebatter. Jeg tager selv aktiv del i at ytre mine holdninger om, hvordan det danske samfund bliver beskadiget fra folk, som ikke ønsker samfundet godt. Jeg vil ikke komme nærmere ind på hvilket miljøer eller befolkningsgrupper, som der er med til at ‘ hærge ‘ landet, men med stor respekt og kærlighed for vores land, så gør det mig ondt at se, at folk tror at de kan behandle vores samfund som de har lyst til. Om det er folk der begår kriminalitet, folk der voldtager, folk der laver hærværk eller den store del som på den ene eller anden måde nasser på samfundet, i form af snyd med offentlig forsørgelse eller ved at benytte sort arbejde. // Mit opråb her, er at man skal behandle samfundet med respekt og forsøge at gøre det til et bedre sted at være.

Når folk tror at de er bedrevidende eller mereværdige – Der er stort set intet der er værre, end at høre på folk, som tror at de betyder mere eller er mere værd, end alle os andre. Her taler jeg om de mange arrogante folk i samfundet. Om det er nogle som optræder i det ene eller andet medie, omkring deres succeser, samtidig med at de håner resten af samfundet – Eller om det er de elever man møder på gangene, som går og jubler over at score det ene 12-tal efter det andet. Gud fader bevares – Jeg har da også nævnt et 12-tal herinde. Men jeg har ikke behovet for at skal offentliggøre det hver evig eneste gang – Eller hver gang jeg opnår en succes.

Når folk sammenligner mig med cykelrytteren ‘ Jakob Fuglsang ‘ – Jeg har hørt på det siden jeg var mindre. Utallige gange. Faktisk ufattelig mange gange. Jeg forstår ikke at folk bliver ved med at benytte sætningen ‘ Ejjjj, du hedder det samme som cykelrytteren ‘ – Som om jeg ikke har hørt den før. Med det minimumskrav som der er den dag idag, for at være betegnet som ‘ kendt ‘, er det jo efterhånden os alle sammen, som deler navn med en kendt person – Så jeg forstår ikke helt pointen i sammenligningen.

Lyden af vækkeure – Jeg er nok ikke den eneste der har det på den måde, for hvad betyder den lyd? Rigtig nok – Det betyder at det er vågn op tid. Tiden hvor man ikke kan ligge og slappe af mere – Tiden hvor man skal op, man skal gøre noget, man skal lave noget – Man skal tage aktiv del i det sociale liv, trods man måske hellere bare ville gemme sig under den allerede varmede dyne, hvor man først ved vågn op tidspunktet, har lagt sig sådan til rette, at man ligger i en komfortabel stilling.

Læs også om ‘ mine svagheder ‘ – ‘ hvad holder mig motiveret? ‘ – ‘ hvad kunne jeg ikke leve uden?

Photobucket

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ideer til hvad man kan lave, når man keder sig!