Dilemma; Hvad ville jeg gøre, hvis der kom krig i Danmark?

Denne uges terminsprøver afsluttet… Weekend!

uhiuuhui

Nu er jeg færdige med denne uges terminsprøver og så kan der ellers bare slappes af, med musik foran computeren – Og en kop varm te!. Som jeg fortalte igår, havde jeg tirsdag været oppe i engelsk, der gik meget fornuftigt, igår var jeg så oppe i afsætning, som gik forrygende – Idag har jeg været oppe i dansk og det gik faktisk bedre end jeg havde regnet med. Vi fik udleveret 5 forskellige opgavetyper, hvor af vi havde 6 timer, til at løse den ene af disse opgavetyper. Jeg valgte så at skrive et essay omkring de unges ensomhed, hvor jeg bl.a. kom ind på de konsekvenser som ensomheden blandt unge kan have, heriblandt selvmord, depression, spiseforstyrrelser og mobning. Vi havde fået udleveret en artikel, som vi skulle tage udgangspunkt i, som handlede om Astrid Lindgren og hendes historier. Her skulle vi kigge på hvordan disse kunne kædes sammen med ensomheden blandt unge, samt slutte af med at diskutere om hvorvidt at artiklens indhold rent faktisk var korrekt. Det var så de sidste terminsprøver for denne her uge – Jeg mangler bare en enkelt på tirsdag i international økonomi – Men det skal nu nok også gå godt.

I næste uge skal jeg også skrive projekt i ‘ Det Internationale område ‘ – Men da vi selv har skrevet problemformuleringerne, har vi faktisk muligheden for at kunne starte på at skrive dem allerede nu. Så jeg vil i weekenden så småt gå i gang med at skrive opgaven. Det bunder i at vi skal senest starte onsdag og så skal den senest afleveret mandag morgen efterfølgende. Og denne mandag morgen skal den afleveret kl 08.00 og det er min fødselsdag den dag (27. marts). Så for at ikke stå i en pænt lang kø og måske risikere ikke at aflevere til tiden pga. det og så blive smidt ud – Så vælger jeg at starte lidt før, så jeg har mulighed for at kunne aflevere opgaven enten torsdag eller fredag i næste uge. Så skal jeg ikke til at stresse mandag morgen, på min fødselsdag.

Derudover regner jeg med at jeg skal et smut forbi Kirppu i Herning, her i weekenden. Jeg har endelig fået min egen stand, som jeg skal have smidt de første genbrugsvarer på – Jeg skal nok holde jer opdateret med informationer og billeder, når standen er oppe og køre – Samt mit standnummer, hvis nogen skulle komme forbi Herning og vil købe noget af det jeg har til salg. Jeg har allerede fundet den første bunke tøj, nogle bøger, nips ting og et par iPhones som ikke længere er i brug – Alle disse ting skal sælges, således at andre kan få glæde af dem og begynde at genbruge dem. Hvis i ikke i forvejen kender til Kirppu, så har jeg omtalt det lidt >> HER <<. Det er skide smart – Så nu skal jeg selv prøve hvordan det er at være sælger, nu hvor jeg har været køber flere gange.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dilemma; Hvad ville jeg gøre, hvis der kom krig i Danmark?