Hvad holder mig motiveret?

Foredrag med Jørgen Skouboe

sadasd

Jeg har idag været til foredrag med Jørgen Skouboe som er kendt fra programmet ‘ Nak & Æd ‘. Foredraget handlede hovedsageligt om hans liv og programmets opståelse, samt forklaringer om nogle af de bedste scener fra programmerne. Det var et skide spændende foredrag, da Nak & Æd, er et af de programmer som der bliver sendt i TV, som jeg allerbedst kan lide. Jeg elsker at se friluftsprogrammer som det, eftersom at programmet er så originalt og der ikke er noget falskhed bag programmet, som man ser med alle de reality programmer, som unge normalt ellers ser. // Så nu har jeg mødt de 3 mænd, som jeg ser allermest op til, når det gælder denne type program. Hvis vi tager fra højre, så har vi Søren Ryge, Jørgen Skouboe og bonderøven.

For at komme lidt nærmere ind på, hvad han snakkede om, så startede hans foredrag ud med, at han forklarede lidt om sin barndom, som allerede der duftede af friluft. Han fik som ung, lov til at have alle de dyr han ønskede, så længe at han selv sørgede for at bygge det sted, hvor de skulle bo. // Derefter forklarede han lidt om hvordan programmet opstod, hvilken historie der er bag ideen til at programmet blev til. Her kom han også ind på sin uddannelsestid, som han ikke just klarede så godt. Derefter kom han ind hos Danmarks Radio, hvor han tilrettelagde programmer. Herefter startede han selv med at stå foran programmer, på bl.a. TV2 Fri. // Nak & Æd kom til, efter at Nikolaj (kokken) og Jørgen mødtes i et andet program, som de skulle lave på TV2 Fri. Derefter kom Jørgen på ideen om programmet, som efterfølgende ikke rigtig blev til noget. Men efter 3 års kamp, begyndte de første udseendelser at blive lavet. Og man kan med mange ord sige, at de har taget danskerne med storm, med deres originale og underholdningsfulde programmer. // Til sidst forklarede han om deres programmer i norden, hvor de bl.a. har været i Norge, Finland, Svalbard, Færøerne og Grønland. Herefter kom han også ind på hvilke steder, som de vil besøge til næste sæson.

Jeg har også optaget en sjov film med ham, som kan ses HER!

17101255_10207769269580737_421437576_o

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad holder mig motiveret?