Min holdning til ' Paradise hotel '

Goals for fremtiden

63589080828714429116639226_goalsFå en god uddannelse – Jeg har et stort ønske om at få en rigtig god uddannelse. Til sommer er jeg færdig med min HHX, hvilket vil sige at jeg skal til at søge nye udfordringer. Jeg vil efter sommer, stræbe efter at kunne få en elevplads i en virksomhed et par år, så jeg får noget erhvervserfaring, inden jeg begiver mig ud på en universitetsuddannelse. Men mit helt klare mål, er at gennemføre en bachelor eller kandidatgrad, således at jeg forhåbentlig kan få mig et godt arbejde.

Få et godt job – Jeg har også et klart mål om at finde et godt arbejde. Et godt arbejde for mig, er naturligvis at man fx. får en god løn. Den gode løn, gør at man får fordele i at kunne bo i et godt miljø og komme ud og opleve de ting, som man nu ønsker sig. Men et godt arbejde, er også et arbejde, hvor man er glad for at stå op hver dag, for at udføre det. Så det er et stort mål for mig, at finde en stilling, hvor jeg arbejder med noget som der interesserer mig og som jeg er god til.

Få en kæreste – Derudover er det også et must for mig, at finde en kæreste i fremtiden, således at jeg har en at dele oplevelser med. Det ville fx. være kedeligt at tage ud og rejse alene. Man kan selvfølgelig gøre det med sin familie eller venner, men der er nu noget specielt over at gøre det sammen med en, som man virkelig elsker højt.

Få min egen familie – Når der en dag kommer en kæreste til, som jeg føler mig helt sikker ved, kunne jeg da også godt tænke mig, at vi skulle gifte os. Jeg synes at det er en vigtig tradition, at gifte sig med den person eller soulmate, som man kan mærke at man skal dele resten af sit liv med. Derudover finder jeg det også vigtigt, at man har med i overvejelserne at skulle udvide familie. Man skal selvfølgelig først have taget sin uddannelse, have et godt arbejde og have fundet den rigtige person at få det med. Men jeg føler det er vigtigt for mig ihvertfald, at ‘ Fuglsang slægten ‘ bliver ført videre.

Hus, have og bil – Derudover er det også en stor drøm for mig, at få mig mit eget hus. Det vildeste kunne være, selv at tegne og evt. bygge huset, så det bliver bygget præcis efter mine egne ønsker. Et stort, lækkert og energivenligt hus, som har en stor have, hvor der er plads til uddybning og projekter. // Jeg har allerede nu en bil – Ikke en stor bil, men en SU venlig bil, som kan fragte mig fra A til B. Men min drøm i fremtiden, er da at få en lækker ny bil, som kører langt på literen og kan rumme meget, samt har en god komfort.

Flere læsere på min blog – Det er da heller ingen hemmelighed at jeg også godt kunne ønske flere læsere på min blog. Allerede nu, følger flere tusinde med, men det kunne da være sjovt, hvis der var endnu flere som fulgte med i det jeg skrev, da det nemlig ville gøre det endnu sjovere at skrive, da jeg så ved at der er flere der modtager det holdninger og tips, som jeg bidrager med til på min blog.

Sætte mit præg på verden – En af mine helt store drømme, er at kunne sætte et præg på den verden vi lever i. Jeg synes at det er vigtigt som menneske, at bidrage med at forandre verden til at blive et bedre sted. Når jeg ser folk der er ligeglade, folk der nasser på samfundet, folk som vil verden ondt, så bliver jeg harm indeni, da jeg ikke synes det er okay at skade den jord, som vi alle nu engang, er blevet sat på og skal bevare. Vi lever kun en gang, så hvorfor ikke få det bedste ud af det?

 

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min holdning til ' Paradise hotel '