Hvad er der på min iPhone?

Hvad holder mig motiveret?

picmonkey-collage

Venner – Er nok det der holder mig mest motiveret. Uden at have dem i sit liv og sin hverdag, vil man føle sig meget alene ihvertfald hah. // Jeg bruger meget tid sammen med mine venner, hvor vi bare hænger ud, ser en film, snakker eller kører ud og oplever nogle ting. Det er super fedt at have nogle omkring sig, med de samme interesser, således at man har nogle at dele oplevelser med.

Familie – Betyder også rigtig meget for min motivation. Familien er der altid til at støtte mig i de projekter og ideer jeg har. De står altid klar med gode råd og ideer, til at løse de problemstillinger der nu dukker op. Jeg er opvokset i en familie, hvor rigtig mange af mine familiemedlemmer ejer deres egen virksomhed, dette giver mig også motivationen og lysten til at blive selvstændig, samt at komme på nye forretningsideer, så den selvstændige del af familien føres videre.

Kærligheden – Er ikke noget jeg har lige nu og desværre heller ikke noget som jeg oplever ret meget af. Men de få gange jeg nu har haft en kæreste, har det været til stor støtte i at motivere mig til eksempelvis at træne, men også til at opretholde mit niveau i skolen og generelt bare holde humøret højt. // Så man kan på mange måder godt sige, at jeg savner at have en kæreste, som er der til at støtte mig, når jeg har brug for det – Og selvfølgelig også støtte den anden vej. Tingene er meget lettere hvis man er 2 om det.

Bloggen – Jeg er næsten lige startet op med min blog igen, men har været en del af BloggersDelight Premium netværket siden 2012. Jeg har så haft en pause på et par år, for at fokusere mere på skolen. Men der er ingen tvivl om at bloggen også er med til at holde mig motiveret. Jeg er meget glad og beæret over de rigtig mange mennesker som går ind og læser mine ord. Det betyder at jeg har mulighed for at dele mine holdninger og meninger med mange mennesker. Bloggen motiverer mig også på den måde, at jeg hele tiden har et mål jeg kan prøve at opnå – Om det så er læser antal eller nye venskaber.

Uddannelse – Uddannelse er en af de ting som er med til at motivere mig mest muligt. Jeg er meget bevidst om at jeg gerne vil noget med fremtiden og jeg har altid haft den holdning at man skal bidrage til samfundet. Jeg har altid haft den holdning at man skal yde hvad man kan, for at bidrage til samfundet. // Mit største ønske, er at kunne starte noget stor op, med et godt overskud, som jeg kan bruge til at ændre verden mod en bedre retning. Det er helt klart mit største ønske og det der er med til at holde mig mest motiveret.

Rejser / Ferie – Bidrager til at man har et fristed, hvor tiden kan bruges til at slappe af og tænke. Jeg nyder virkelig når jeg er på ferie – Om det er Danmark eller om det er i udlandet, er i og for sig ret ligegyldigt. Bare det at være væk hjemmefra, hvor man ved at tiden bare skal gå med at koble af fra hverdagen. Jeg mener personligt at denne afkobling er ekstrem vigtig, hvis man skal kunne holde ting som uddannelse og job ud. // Jeg har endnu ikke prøvet at være på ferie med en kæreste, men er helt klart noget jeg ønsker og godt kunne tænke mig. // Jeg har været afsted med venner og klassekammerater før, hvilket er super fedt, da et fristed kun bliver bedere, hvis man kan dele det med nogle.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er der på min iPhone?