Foredrag med Jørgen Skouboe

Hvad kunne jeg ikke leve uden?

fsdfsdf

Min familie – Der er ingen tvivl om, at familie er det vigtigste man har. Jeg er især rigtig glad for min og bruger derfor også så meget tid på min familie som jeg nu kan. Jeg elsker at være på ture og rejser med dem, således vi oplever ting sammen. På det første billede, er jeg fx. ude og sejle kajak sammen med min mor ved Gyldendal strand. På billede 2, er jeg i Barcelona med min familie. Her går vi langs promenadevejen, ned mod stranden. På det sidste billede er jeg på besøg hos min søster. // Det bedste ved ens familie, er at man har nogle mennesker omkring sig, som man altid kan regne med, stole på og som man ved vil acceptere en, ligegyldigt hvilke gode eller mindre gode handlinger man kommer til at udføre.

dfsfs

Mine nærmeste venner – Derudover kunne jeg heller ikke forestille mig, at skulle leve uden mine venner og veninder i nærheden af mig. På det første billede er jeg fx. i London sammen med Rikke, Anne Grethe og Gitte. Det var en super fed studietur vi var på, hvor man virkelig kunne mærke det bånd og sammenhold der var mellem os. De piger var stort set de eneste jeg gik med i løbet at studieturen, da de ja… Bare er de sødeste piger! // På det andet billede er jeg en tur på Mors sammen med Steffen, Mustafa og Mohammed. // På det tredje billede sidder jeg sammen med Rikke i skolen og har undervisning. Jeg går ikke i klasse med hende mere, men det var nogle fantastiske år i hendes selskab. // På det sidste billede, er jeg med Klaus ude i Gyldendal, hvor vi grillen og vi… hmm, jeg var ude og bade.

12391003_10204865429546551_829068111069316105_n

Mine computere – Derudover kunne jeg ikke forestille mig, at skulle leve uden mine computere. Uden dem, ville jeg fx. ikke kunne skrive det her blogindlæg lige nu. Selvfølgelig ville jeg hellere undvære de materialistiske ting, end min familie og venner – Men når man lever i 2017, så er computeren bare så integreret en ting af livet, at den ligesom bliver en del af ens hverdag. // Jeg har altid haft en stor passion for lækkert og enkelt design, hvilket også går igen i elektronikken, hvor jeg udelukkende benytter Apples produkter.

Min iPhone – På samme måde som med computeren, så er ens mobiltelefon også blevet en integreret del af livet, som er svær at leve uden. Jeg ville ihvertfald personligt selv, have svært ved at skulle undvære lige at kunne følge med i, hvad der sker ude i verden og blandt ens vennekreds. Samtidig bliver telefonen også så integreret en del af vores liv, fordi at den overtager mange af de andre funktioner vi normalt gør. Vi tager ikke længere billeder med kameraer, tjekker hvad der kommer i TV’et i et ugeblad eller besøger folk, for at snakke med dem.

Min fladskærm – Jeg har en stor passion for at se film, så jeg ville helt klart også have det svært ved at skulle undvære min fladskærm.

Min bil – Min bil er med til at gøre at jeg kan komme rundt i landet, uden nogen begrænsninger. Samtidig ville jeg generelt have svært ved at undvære den, fordi at jeg har haft den i så lang tid og også bare fordi jeg generelt er doven. Jeg har haft bil i lidt over 2 år nu, hvilket vil sige at det er blevet en tilvendelse for mig. Så for mig, er min bil vigtig og nødvendig, for at jeg kan komme ud og besøge folk og også bare køre en tur, hvis jeg har brug for at afkoble fra at være derhjemme.

 

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foredrag med Jørgen Skouboe