Goals for fremtiden

Hvad skal weekenden gå med?

IMG_5366

Endelig er det weekend – Det trængte godt nok også! Næste uge står den på terminsprøve i alle A-fagene, så det er rart med lidt afslapning inden den ‘ hårde ‘ uge. // Jeg har idag brugt dagen på at drikke lidt te og slappe af, samt besøgt min far. Jeg skulle lige ned og kigge på, hvor langt han var nået med et byggeprojekt som han har gang i. Lige pt. er jeg alene hjemme. Min mor skulle til noget koncert, sammen med en veninde, så har lige kørt dem til det. Så det bliver rart med en aften alene, hvor man kan fordybe sig lidt, slappe af og se et par film. Jeg går stærkt ud fra – Eller det er ihvertfald sådan det ser ud lige nu, at jeg vil gå tidligt i seng. Jeg er rimelig træt, men tænker også at jeg vil have noget ud af dagen imorgen.

Her i weekenden, går jeg lidt og håber på at skal klippes. Min kusine er frisør og jeg benytter som regel hende, da jeg ved at hun er super god til det – Og så er det jo også min søde kusine! I tænker nok, at det på billedet ikke ser ud til at jeg skal klippes, men det er faktisk et 4 år gammelt billede, fra da jeg gik på efterskole. Jeg synes at det var lidt sjovt, derfor tænkte jeg at jeg ville have det med i blogindlægget. Af hvad man ikke kan se, så er billedet taget oppe i huset på en vindmølle 😉

Derudover har jeg imorgen planer om, at vil ligge turen forbi Herning i nogle timer, for at besøge butikken ‘ Kirppu ‘. Det er ikke andet end et par weekender siden, at jeg besøgte deres butik i Holstebro – Men denne gang går turen til Herning istedet, som skulle være meget bedre end i Holstebro. Til jer der ikke helt ved hvad butikken går ud på, så er det et forholdsvis nyt koncept – Der er et lignende der hedder ‘ Guld og rod ‘, dog ikke i ligeså god stil. Konceptet går simpelthen ud på, at man kan leje en reol i butikken, hvor man kan sætte sine genbrugs varer og så sørger butikken for at sælge det for en. Man skal selvfølgelig betale pr. uge, samt betale 15% eller sådan noget, af hver vare der er solgt. Men jeg synes egentlig at konceptet er meget fed og savner også lidt, at der ikke er noget lignende i Skive, da jeg elsker at tage på genbrugs jagt. // Jeg går som regel efter Royal Copenhagen, Rosendahl eller lign. designer varer – Og dem er der flere af, end man lige regner med. Men ud fra hvad jeg har hørt, i forhold til at jeg ikke har besøgt butikken i Herning, så glæder jeg mig rigtig meget til at se hvordan den er og hvilke spændende varer der gemmer sig deri. // Jeg skal nok sørge for at tage lidt billeder derinde fra, så i ligesom kan se, hvordan butikken ser ud – Så skriver et lille indlæg om det imorgen – Så kan i også se om jeg har fundet noget interessant, som jeg vil købe.

Søndag, har jeg tænkt mig, at der skulle gå med at skrive jobansøgninger, til den elevplads som jeg ønsker mig. Jeg tænker at det er på tide, at sætte en dag af til det, således at jeg kan få det gjort, i håb om at jeg får en elev plads. Jeg har altid det ekstra kort i ærmet, at jeg nok vælger at søge ind på universitetet også, for at have det som en plan-b, hvis det ikke lykkes at få mig en elevplads. Jeg er lidt krævende hvad det angår, da jeg ikke ønsker at arbejde i en dagligvare eller tøj butik fx. – Mit mål er at finde en virksomhed i vækst, hvor jeg kan komme til at lære endnu mere omkring salg eller marketing brugt i praksis.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goals for fremtiden