10 ting i ikke vidste om mig!

Min holdning til ‘ Paradise hotel ‘

 photo paradise_zpscb9898bf.jpg

Hvis jeg selv skulle bestemme, så skulle programmet lukkes ned med det samme! Det kommer på baggrund af, at jeg synes at programmet både skader de unge, men også de ældres billede af hvordan mange unge mennesker er. Måske lyder jeg lidt som en gammel gråhåret mand – Men når man laver et program som tydeligvis skal udstille, hvordan unge mennesker opfører sig, så vil nogle af dem der ser med også tage det til sig som en inspiration. Jeg har valgt ikke at vil se programmet, fordi jeg ikke har lyst til at støtte det der foregår i programmet og det som programmet tager udgangspunkt i.

Jeg har ikke noget imod at man som mand og kvinde er tætte, samt at man drikker alkohol. Men den måde som programmet får det fremvist på, gør at man tror at det udelukkende er det eneste, som er i en ung persons tanker. Samtidig med at der sidder nogle små 13-14 årige derude, som tror at de skal kopiere det skal der sker i programmet. // Jeg har før haft en samtale omkring Paradise hotel med andre personer og er godt klar over at holdningerne omkring programmet er forskellige. Men jeg er også klar over at der er andre, som har det på sammen måde som mig. Det program burde nedlægges – Jeg synes slet ikke at det burde ifølge dansk lov, være iorden at sende denne type programmer.

Når man kigger på de personer som der deltager i programmet, er det personer som Fie Laursen, Caroline og Amalie – Lige dem man har hørt mest om. Det er da garanteret nogle søde nok personer, hvis man kommer ind på dem. Men den måde de opfører sig på i programmet og det image de har skabt efterfølgende, er bestemt ikke godt. Og som tidligere nævnt, så er der unge piger og for den sags skyld drenge, som ser op til disse personer og vil være ligesom dem – Derfor gør de også ligesom dem.

Så jeg har kun en ting at sig #StopParadiseHotel

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting i ikke vidste om mig!