Goals for fremtiden

Mine svagheder

fotografi-den-21-02-17-kl-23-00

Jeg bliver let fristet af usundt mad – Når jeg fx. er ude og handle eller jeg kommer forbi et sted hvor man kan købe noget mad. Det er især galt, hvis jeg går ned af strøget i København, hvor der jo nærmest er en pølsevogn på hvert et hjørne. Man kan jo altid lige klemme en hotdog mere ned. Men generelt, så bliver jeg let fristet af det usunde – Både fordi at det er let, men også fordi at det er det som smager bedst.. Men som jeg tidligere har vist frem på bloggen, har jeg jo fået mig en sorbet maskine, så mon ikke at den skulle kunne hjælpe lidt på problemet og lysten. Men jeg har en klar vision om, at jeg snart skal til at gøre noget ved min kost og motion, således at jeg kan få en flot figur.

Jeg har let ved at forelske mig – Det er ikke så tit at jeg bliver forelsket. Men der er ingen tvivl om, at jeg tror på kærlighed ved første blik, for når jeg møder en person, som jeg bare kan se er den rigtige for mig, så bliver jeg også hurtigt forelsket i personen. Det er ikke sket så forfærdelig mange gange, men når det er sket, så er det en svaghed, fordi at man måske godt kan komme til at skræmme pigen lidt, med alle de komplimenter – Men også fordi at man bliver meget såret, når man så bliver droppet af vedkommende igen. Det er sket et par gange og det tager enormt hårdt på en psykisk.

Jeg er dårlig til at sige nej, hvis jeg bliver spurgt om hjælp – Hvis en person lige spørger, om jeg kan køre vedkommende et eller andet sted hen, eller hvis jeg skal hjælpe med nedrivning af et hus fx. – Så har jeg virkelig dårlig ved at sige nej. Ikke fordi at jeg ikke vil hjælpe, men ofte har jeg bare meget travlt, men får det klemt ind alligevel. Specielt lige nu, kan det være svært at få plads til andre personer end sig selv og lige den nærmeste familie, da jeg har virkelig meget at se til mht. skolen, men også at skal holde denne her blog igang.

Jeg bliver let såret – Jeg har det med at blive let såret. Primært så er det nok det modsatte køns skyld. Som jeg har nævnt, har jeg været meget forelsket et par gange, hvor jeg er blevet virkelig såret. Det har taget hårdt på mig. Specielt en, som jeg havde sidste år, som jeg havde med i sommerhus. En pige som jeg var dybt forelsket i – Det virkede det da også til at hun var i mig, til at starte med, men det viste sig bare at være en kæmpe løgn alt sammen – Jeg blev istedet udnyttet, imens at hun havde en anden ved siden af også. // Men jeg bliver også bare generelt let såret, hvis folk taler negativt til mig eller om mig. Jeg kan ikke se nogen grund til at skal hakke ned på andre mennesker, eller at skal gå og tale dårligt om andre – Eller i værste tilfælde, finde på rygter, som er med til at skade, hvordan man eksempelvis binder sig med andre personer i fremtiden.

Jeg føler mig hurtig tilsidesat – Hvis man fx. har en ven, hvor man føler at man er mindre værd en vedkommendes andre venner. Jeg har prøvet det før og det gør virkelig ondt. For ens venner, er det næst vigtigste efter sin familie. Derfor betyder det også meget, hvordan forholdet til sine venner er. Hvis man ikke føler at man nærmest elsker hinanden, så synes jeg ikke at venskabet er bundet nok. Jeg har fx. ikke mange venner – Men de venner jeg nu har, det er nogle mennesker som jeg elsker meget højt. Det er nogle personer jeg ikke kunne leve uden og som der har en stor betydning for min tilstedeværelse.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goals for fremtiden