Fødselsdag!

Gæsteblogger; Christina Svarer

Hej med jer mit navn er Christina Holm Svarer jeg er 20 og gammel og blogger til dagligt på bloggen www.christinaholmsvarer.dk. I dag er jeg så heldig, at jeg har fået lov, at gæsteblogge her på Jakobs blog. Jeg vil fortælle lidt om, hvem jeg er og hvad der interessere mig. Jeg vil også dele mine 3 tips til, hvordan jeg får en hverdag til at fungere, når man gerne vil have tid til både uddannelse, job, fritidsinteresser, venner, familie og kæreste. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste, hvor jeg til dagligt læser til markedsføringsøkonom på EAL på 2. Semester. Jeg bruger rigtig meget af min fritid på min blog, eftersom det også er min hobby. Min blog er en livsstilsblog, og er bygget op omkring mine interesse som er skønhed, mode, mad og træning.

17741207_10208895409719432_1638972918_n


Jeg tror ikke jeg er den eneste som har en hverdag, hvor man gerne vil have tid til en masse ting. Det synes jeg selv, til tider kan være svært. Det er ikke noget man lige lærer fra den ene dag til den anden. Men jeg har tre tips, som jeg prøve at bruge en i en travl hverdag, som jeg gerne vil dele med jer i dag.

 

Husk dig selv

Noget af det vigtigste som jeg selv har indset er, at huske sig selv. Jeg er typen der altid sætter andre før mig selv, og det er ikke altid det bedste. Jeg sørger derfor altid, at sætte lidt tid af hverdag, hvor jeg kan forkæle mig selv og lave noget der gør mig glad. Det kan være alt fra en gåtur, til en kop te til at ligge nogle ansigtsmasker.

Lær at sige nej

I forlængelse af at huske sig selv, er det derfor også rigtig vigtigt, at kunne sige nej og sige fra til ting man ikke kan overskue eller måske slet ikke har lyst til. Jeg har lært det på den hårde måde, hvilket stresser en rigtig meget.

Struktur

Sidst men ikke mindst, synes jeg struktur i hverdagen er en vigtig ting. For mig er to-do lister et must, det giver mig et godt billede af, hvad jeg skal i løbet af dagen eller ugen.


Som I kan se, har jeg sammensat en lille collage af billeder fra både min blog og Instagram. Jeg synes det repræsenterer ret godt, hvem jeg er og hvad det er jeg blogger om. Jeg håber rigtig meget, at I kunne lide dette indlæg og har lyst til, at følge med over på min blog og andre sociale medier. I kan finde mig på facebook lige her og Instagram under navnet holmsvarer.

Endnu engang tusind tak fordi jeg måtte få lov at skrive her og fordi I have lyst til at læse med. Rigtig god dag til jer!

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag!