• ···
Gæsteblogger; Christina Svarer

Kirppu Kirppu Kirppu!

dadsadsa

Jeg var i lørdags i Kirppu for at fylde endnu flere varer op på min stand! Salget går virkelig godt – Der er allerede solgt 133 varer, til en samlet pris af næsten 4000,-! Det er langt over mine forventninger med Kirppu – Så jeg er pave stolt! Jeg var som sagt nede og fylde op i lørdags. Jeg fyldte op i sidste uge med nogle af mine søsters ting – Primært tøj – Og det er bare revet væk fra hylderne, fordi vi havde sat det til en vanvittig god pris. Der er dog stadig en lille smule tilbage. Så nu er der fyldt friske varer på på stand 141 igen, som er klar til at blive solgt.

Til jer som ikke ved hvad Kirppu er, så er det et loppesupermarked, hvor man som privat kan leje en stand, hvor man kan sætte sine genbrugsvarer op på. Butikken står så, for at sælge dine varer, så du ikke skal bruge alt den tid på at lave annoncer og skrive frem og tilbage med mulige købere. Her sætter man bare varerne ind på hylden, efterhånden som der er plads – Så sørger Kirppu for salget af varerne. Jeg er virkelig glad for Kirppu – For jeg havde en masse ting derhjemme, som jeg ikke engang gad at skulle til at sætte til salg, fordi at det var så billige ting. Men med Kirppu, har man virkelig mulighed for at komme af med alt, fordi at der kommer så mange forskellige mennesker forbi deres butik, som har hver deres smag – Så der skal nok komme en, som lige kan bruge den DVD eller skål, som man ikke selv kan bruge længere – Samtidig tjener man jo penge, som man kan bruge på noget andet, som giver mere værdi for en.

Jeg har tidligere skrevet flere indlæg, hvor jeg har opdateret med hvordan det gik med standen, samt kommet med gode råd til hvordan man kunne forbedre sit salg på sin stand. Alle disse indlæg kan let læses igennem >> her <<

Husk at Kirppu har åbent til normale tider – HELE PÅSKEN!

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger; Christina Svarer