• ···
Djämes Braun!

Sidste skoledag er nær!

Sponsoreret indlæg (Indlægget indeholder kode til gratis fragt)

ewdsffdfd

Min sidste tid på HHX er snart slut – Jeg har idag 10 almindelige skole dage tilbage, derefter står den på sidste skoledag, studenterkørsel og masser af eksamener. Jeg kom pludseligt i tanke om den anden dag, at jeg helt havde glemt at købe mit kostume til sidste skoledag – Det er godt nok først d. 15. maj, men det er nok en god ide at være tidligt ude, så tingene ikke er udsolgt, så man ikke kan få det man egentlig gerne vil have på. Jeg har længe godt kunne tænke mig, at være en hotdog til sidste skoledag, eftersom jeg er helt vild med hotdogs – Hvilket mine klassekammerater også ved. Derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt at klæde mig ud som det.

Jeg kiggede lidt rundt på nettet. Jeg er målløs over hvor mange virksomheder, der egentlig sælger kostume til sidste skole dag. Jeg var godt klar over, at hotdoggen nok kom fra det samme sted af, hvor end jeg bestilte kostumet henne. Så jeg surfede lidt rundt, for nu ellers at kunne finde det der hvor det var billigst. Jeg synes ofte det der skræmmer en væk fra at købe, er den urimelig dyre fragt, som virksomhederne tager for at sende et produkt. Så snu som jeg nu er, skrev jeg lidt rundt, for at kunne hive noget gratis fragt ud fra nogen, når nu jeg bestilte hos dem. Jeg aftalte derfor med nogen der hedder ” Dramashop.dk “, at jeg kunne få lov til at få denne gratis fragt. Jeg har desuden fået lov til at dele koden med jer, således at i også kan få denne rabat 😉 I skal bare skrive ” jakobfuglsang ” i kommentarfeltet ved ordren, så trækkes fragten fra. Så er det sku ligepludselig mange penge der er sparet der!

Hotdog kostumet koster kun 235,- inde på deres hjemmeside, frem for 299,- og opefter på det mange andre hjemmesider, hvor man kan få det. Så det er hurtig penge der er sparret, ved at købe kostumet hos dem, frem for hos nogen af de andre! 😉

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Djämes Braun!