• ···
Personliggør din indretning!

Fairtrade for bedre vilkår

Indlægget er ikke sponsoreret – Men er skrevet for at oplyse om kampagnen, for at hjælpe til bedre arbejdsvilkår. 

Hvis i er i tvivl om hvad Fairtrade er, så tag et kig på videoen ovenfor. Fairtrade Danmark holde i denne her uge, en kampagne der hedder ” World Fairtrade Challenge “. I kan alle sammen deltage og derved være med til at gøre et slag, for en mere fair verden. Mange af de fødevarer vi forbruger i Danmark, bliver dyrket af bønner fra nogle af verdens fattigste lande. Selvom de slider hårdt, har mange af disse ikke penge nok til at give mad og tryghed til deres familie. Ved at dyrke denne challenge, ved at købe Fairtrade produkter, kan vi alle være med til at gøre en forskel for verden. Hvis du vil se hvilke vilkår der er, for at deltage i kampagnen, skal i kigge med >> HER <<.

Er du i tvivl om produktet er Fairtrade? Så kig på produktets emballage, hvor du finder Fairtrade logoet, som fortæller at produktet er godkendt af Fairtrade gruppen. Du kan også se hvilke produkter du kan få, som er Fairtrade godkendt >> HER <<

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personliggør din indretning!