• ···
Endnu et fantastisk døgn med Simone!

Personliggør din indretning!

Sponsoreret indlæg

sfdfs

Det er altid sjovt at have noget i hjemmet, som er personligt. Det vil sige, at man selv har været inde og designe den pågældende ting, med egen tekst og egen billeder. Dette kan man gøre ved hjælp af Smartphoto.dk, som udbyder en lang række forskellige produkter, som man selv kan klistre til, med billeder og tekst, som man nu gerne vil have det, således at man får noget, som andre ikke har. Jeg har selv valgt at få designet nogle visitkort, da jeg synes at det er meget sjovt, at have dem til at ligge i pungen, som man kan dele ud, hvis folk lige skal have ens kontaktoplysninger. Derudover har jeg valgt at få lavet et cover til min iPhone også, som illustrer nogle gode billeder af mig, samt linket til min blog. Jeg synes det er sjovt, at have noget reklame materiale til min blog, således at den bliver ført mere frem i lyset. Dette har jeg også valgt på min mussemåtte, hvor det var muligt at tilføre en tekst, samt 40 forskellige billeder. Jeg har så valgt 40 billeder, som hver især har en stor betydning for mig, fordi det viser nogle bestemte mennesker og begivenheder, som jeg gerne vil kunne huske.

Så har du brug for en plakat, kop, bamse eller noget helt andet, med noget personligt på – Så er det hos smartphoto.dk, man kan gøre det! 😉

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu et fantastisk døgn med Simone!