• ···
Nyt ur fra DW!

Peter Beier chokolade!

Sponsoreret indlæg

jnjnkjnj

Da jeg kom hjem den anden dag, lagde der en længe ventet pakke! Pakken kommer fra Peter Beier chokolade, som producerer den lækreste chokolade man kunne ønske sig! Chokoladen er designet og lavet af Peter Beier, som er en hædret og anerkendt chocolatier fra Danmark, som er uddannet i en lang række lande og derfor har en ekspertise, som kan lave den lækreste chokolade, jeg ihvertfald har smagt. Virksomheden har siden 1996, været styret af Peter Beier og ligger idag i København, hvor fra at chokoladen sendes og produceres.

Det der er med til at gøre lige netop denne chokolade speciel og den tand bedre, end andre chokolader på markedet, er at chokoladen er 100% håndlavet af kakaobønner fra deres egen plantage, samt lokale råvarer fra Ørsholt Gods, hvor chokoladen også produceres. Derudover bliver der benyttet økologiske råvarer, som består de klima- og miljøvilkår, der bliver givet. I chokoladen bliver der benyttet forskellige slags frugter og bær, som er dyrket i Danmark, hvilket giver en smagsoplevelse, som altid er i top.

I pakken var der bl.a. de vanvittige gode Summer Sweets, som har en meget frisk og sommeragtig smag. Disse vil være fremragende, når man sidder og drikker en god champagne i sommersolen. Derudover var der også, den fantastiske ” World og chocolate “, som består af en hvid chokolade som er produceret af de fineste bønner. Denne chokolade er utrolig sød og virkelig lækker. Derudover var der også de lækre sommertrøfler, som jeg vil dele sammen med min familie og min kæreste til sommer, når vi sidder udenfor under den åbne himmel. Derudover var der også den lækre lyse pålægschokolade, som er i tykke skiver, hvilket sammen med den gode chokolade, giver en fantastisk smagsoplevelse. Derudover var der også de lækre chokoladehjerter, som jeg vil dele sammen med min kæreste Simone, sammen med de lækre flødeboller også, som har en luftig og cremet smag.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt ur fra DW!