• ···
Hvad har jeg lavet idag?

Dansk designhistorie i træ og papir

Sponsoreret indlæg

hans-boelling

Jeg har fået mig en super flot træfigur fra permild-rosengreen.dk. Den er designet af Hans Bølling og produceret af architectmade, som bl.a. også er kendt for deres fine Kristian Vedel fugle. Jeg har længe haft et godt øje for Hans Bøllings figurer – Heriblandt især ‘Anden‘ og ‘Ællingen‘. Derfor var der da heller ingen tvivl om, at tiden nu var inde til at jeg skulle have Hans Bølling figuren, som nu står og pynter godt sammen med min Piet Hein platte af Royal Copenhagen, samt min Lyngby Tangent askebæger.

permild-rosengreen.dks hjemmeside, kan du få en lang række forskellige træfigurer, som alle sammen er rigtig fede! Derudover, har det som hovedprodukt en lang række forskellige plakater, i alle prisklasser og typer. Jeg har nedenfor fundet mine 3 personlige favoritter fra deres hjemmeside. Den første, er den gamle Kay Bojesen plakat, som er fra en tidligere udstilling af Kay Bojesens arbejde. Den næste er den gamle reklame plakat for FDB møbler. Til jer der ikke ved hvad FDB møbler er, så er det møbler som i tidens løb er solgt gennem det vi idag kender som Coop-Danmark. FDB betyder i daglig tale ‘ Forenede danske brugsforening ‘ og rummer en lang række forskellige designer, hvor der deriblandt er Børge Mogensen, som har designet stolen på plakaten – Hvilket er en stol, som den dag idag stadig forhandles. Den sidste er en plakat for nationalmuseum Stockholm, hvor det er udstillingen tilbage i 80’erne af skandinavisk design, som bliver vist frem. På selve plakaten, kan der igen ses den verdenskendte Kay Bojesen abe, som pryder plakaten rigtig godt. I serien, findes der også andre plakater i samme design, hvor der deriblandt også er en med Poul Henningsens verdenskendte PH50 lampe. Den forhandles også hos permild-rosengreen.dk.

permild-plakater

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg lavet idag?