Hvad ønsker jeg mig til jul?

Der er noget jeg bliver nødt til at fortælle…

fotografi-den-10-03-17-kl-20-56-2

Som de fleste af jer nok ved, har jeg siden start september, arbejdet i administrationen på Regionshospitalet Herning, som elev. Men jeg har sammen med sygehuset igår, valgt at afslutte vores samarbejde med hinanden. Vi blev enige om, at vores samarbejde desværre ikke kunne fortsætte, da mine kompetencer bedre kan udnyttes i en anden virksomhed. Jeg sidder lige nu med blandede følelser – Følelserne af at stå uden arbejde – Men også nogle lettede følelser, da jeg ikke var glad for at være der. Jeg følte mig undertrykket. Jeg følte ikke at jeg lærte noget og de opgaver jeg havde, var udenfor min interesse område. Jeg skulle istedet have valgt at finde et sted, hvor jeg kunne have arbejdet med mine interesser og udviklet dem noget mere. Jeg skulle have fundet en handelsvirksomhed, hvor jeg kunne have arbejdet noget mere med salg og e-handel eller have fundet et kommunikationsselskab, hvor jeg kunne have arbejdet med kommunikation og PR.

Men sket er sket – Jeg står uden arbejde nu – Men jeg er en gladere person. Jeg kan nu begynde at se fremadrettet. Så mine mål lige nu, er at finde et midlertidigt arbejde, indtil at jeg vil læse videre til sommer på Aarhus universitet eller på et erhvervsakademi. En ting har jeg da lært – Jeg skal følge mine drømme noget mere og fokusere på at gøre de ting som jeg godt kan lide og de ting som giver værdi for mig. Jeg føler også at jeg er blevet det mere voksen og mere erfaren – Så det har på mange måder også bidraget noget positivt til mig som person og som menneske.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad ønsker jeg mig til jul?