Der er noget jeg bliver nødt til at fortælle...

Hvad har jeg lavet idag?

befunky-collsdfdsage

Jeg er som tidligere nævnt, i luksus sommerhus sammen med min svigerfamilie i denne her weekend! Turen blev lidt længere for mig, pga. det der skete igår (Klik her, for at læse om det). Så jeg var her allerede igår og indtil videre har vi fået badet en masse. Det er et kæmpe stråtags sommerhus, med en rimelig stor pool og spabad. Derudover har vi været ude og gå en god tur i området, hvor vi har set på de mange andre luksus sommerhuse.

Indtil videre har det været rigtig hyggelig – Vi har fået spillet en masse og fået en masse god mad, da flere af børnene der er med, har fødselsdag her hen over weekenden! Så idag har vi bl.a. fået lækker morgenbrunch, som det kan ses på billedet nedenfor.

Imorgen skal vi bade en masse igen og ellers bare slappe af – Det tror jeg at vi alle har brug for. Det er lækkert at kunne komme på sådan en god tur her, efter igår – Så er humøret lidt højere. Imorgen bliver især en lækker dag, da vi skal have min livret – Flæskesteg! Så det glæder jeg mig rigtig meget til at skal have!

sdfsfds

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er noget jeg bliver nødt til at fortælle...