Favorit møbler

Hvad ønsker jeg mig til jul?

befunky-collage

Jeg har ovenfor, prøvet at finde nogle af de ting som jeg ønsker mig allermest til juleaften – For ja, julen rammer os snart! Måske vil du kunne få lidt inspiration til, hvad du kunne ønske dig til jul? Jeg har en masse blandede ønsker, som strækker sig langt imellem hvad for nogle ting der er tale om. Mange af ønskerne er desuden ret utraditionelle, taget mit køn og min alder i betragtning.

For at gøre det mere overskueligt, laver jeg derfor en liste 🙂

– Penge til motorcykelkørekort eller jagttegn –
– Strømper fra H2O –
– Tøj fra Ralph Lauren eller Tommy Hilfiger –
– Pander fra Eva Trio –
– De ægte gamle teaktræs hylder –
– Poul Henningsen bord- eller gulvlampe i den ‘gamle’ model –
– Cigarstolen fra Hans J. Wegner –
– Gammelt Lyngby porcelæn (Vaser eller porcelæn i Tangent-serien) – 
– Keramik fra Saxbo, Axel Salto, Arne Bang eller Søholm –
– Canon EOS M10 – 
– Penge – 
– Sous Vide maskine –
– Piet Hein platter – 

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit møbler