• ···
Dansk designhistorie i træ og papir

Hvilke smykker og ure er pæne til drenge?

smykker

Det kan ofte være et svært spørgsmål at svare på, når det kommer til hvilke ure og smykker, som rent faktisk er pæne til drenge. Men oftest mødes man ofte også bare med svaret om, at smykker ikke er pænt til drenge. Der vil jeg gerne vælge at være uenig og sige, at det faktisk er ret fedt at pynte lidt på sig selv, ved at pryde ens arme og hals, med smukke smykker.

Jeg har valgt at finde nogle eksempler på nogle ting, som jeg ihvertfald synes der er pænt, hvilket jeg håber at der vil kunne være inspiration til dig som dreng, eller til dig som pige, som ikke ved hvad du skal købe til din kæreste i julegave eller fødselsdagsgave. Jeg har valgt at tage udgangspunkt i webshoppen chanti.dk, da de har et hav af flotte smykker til drenge, hvor man som oftest kun ser et fokus på pige smykker – Derudover er det også de billigste jeg kunne finde.

// 1. Den super flotte sorte halskæde, med sølv tagget, passer rigtig godt sammen med en flot og simpel t-shirt! Det er ikke en halskæde som skriger så meget efter opmærksomhed og fjerner derfor ikke blikket fra hele ens ydre. // 2. Det fede og billige armbåndsur fra mærket NEXO, som er meget simpel og med sine blå detaljer vil passe godt sammen med en blå t-shirt eller trøje. // 3. Det billige og simple armbånd i sort læder og med et sølv luk. Passer til de fleste outfits og giver derfor helheden den sidste glimt. // 4. Daniel Wellington uret. Mærket som har taget modemarket med storm. Jeg tvivler på, at der er unge mennesker som ikke kender Daniel Wellington urene – Hvilket jeg egentlig også godt kan forstå, da de er super fede, da de er så simple og bare passer godt ind i alle sammenhænge. Jeg bruger selv et ur fra Daniel Wellington og er rigtig glad for det. // 5. Det mørke armbånd, som passer godt ind til hverdag og festen – Den mærke farve, gør at armbåndet ikke er frembrusene og derfor kan benyttes under mange sammenhænge. // 6. Sølvhalskæden som får dig til at ligne et nyt medlem af Scarlet Pleasure. Den ret fede og hipsterlignende halskæde, passer godt ind til dig, som godt kan lide hipster/Scarlet Pleasure looket.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk designhistorie i træ og papir