• ···
Favorit lamper

Lækkert te fra Fredsted!

Sponsoreret indlæg

fredsted

Jeg har modtaget disse super lækre F by Fredsted teer, som indeholder smag for enhver person. Fredsted har siden 1917, været kendte for deres meget populære teer, som er lavet med kærlighed og omhu. De har i tidernes løb, lavet alt fra deres almindelige brev te, til løs te, til F by Fredsted og Chai Latte. Fredsteds vision er at udfordre smagsløgende, med respekt for de gamle traditioner, hvilket også kan smages ved deres F by Fredsted teer, hvor de har prøvet at lege med nye smage, som fx. rødbede. Men også med deres Chai Latte, har de forsøgt at udfordre danskernes smagsløg, med en anderledes te oplevelse, end man kender fra de mere traditionelle Earl Grey teer. Ud over at Fredsted fremstiller de lækre delikate teer, har de også en lang række teer som er økologiske og derfor lavet på de bedste og mest reneste råvarer, hvilket også kommer frem i den lækre og bløde smag, som findes i deres teer. Derudover tilbyder Fredsted også Fairtrade teer, for at være med til at støtte bedre arbejdsvilkår i de lande hvor teernes råmateriale bliver plantet og høstet. Så Fredsted er derfor med til at gøre, at du kan drikke te med god samvittighed.

Jeg har været igang med at smage teerne, sammen med min svigerfamilie. Vi har haft lidt forskellige favoritter, men de 4 produkter som især overraskede med deres smag, var Chai Latten og F by Fredsted teerne Breathe, Uplicious og blooming. Min personlige favorit, var uden tvivl Breathe, med dens friske smag af lakrids, lemongrass og peppermint, som med sine smagskombinationer gjorde teoplevelsen helt suveræn.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit lamper