• ···
Weekendens bedrifter

Læsøsalt i det nordiske køkken

Sponsoreret indlæg

laesoe

Jeg er nu et skridt tættere på det, at skal flytte hjemmefra. Jeg har en lille passion for krydderier, da jeg synes at krydderierne er sjove at bruge i madlavningen, for at tilbringe madet nye smage. Det minder faktisk på mange måder, om min passion for te. Ligesom med min passion for te, gælder det også med salt at det skal have historie og være lavet med kærlighed om omhu. Derfor er jeg meget glad for disse lækre salte fra Læsøsalt, som efterhånden er ved at være et meget kendt varemærke hos danskerne. De fleste kender nok Læsøsalt fra deres karakteristiske poser, som man køber deres lækre sydesalt i.

Men Læsøsalt laver også mere end bare deres almindelige og velsmagende sydesalt. De har også deres karakteristiske salte, hvori der er tilsat krydderier som er specielt udvalgt, alt efter hvad salten skal benyttes til. De specielle salte, kommer i de flotteste farvebelagte bøtter, så det er let at kende forskel på dem. Først og fremmest har de deres kryddersalt til røg, som kan benyttes til alle retter fx. kan den benyttes sammen med bacon, til at give en ekstra lækkert røget smag. Dernæst er der deres kryddersalt til salat, som hjælper med at pimpe salatens smag op til et helt nyt niveau. Dernæst er der kryddersalten til kød, som giver kødet en lækker og afrundende smag, som gør oplevelsen af at spise kødet meget bedre. Dernæst er der kryddersalten til vildt, som med stor fordel kan benyttes på rådyr eller and. Til sidst er der kryddersalten til fisk, som giver fisken en frisk og fræk smag, som gør helhedsoplevelsen af at spise den endnu bedre.

Ud over de spiselige salte, kan du også på læsesalts webshop finde forskellige produkter til huden og kroppen. Heriblandt forskellige badesalte, som indeholder den mættet saltlage, som er restlagen efter saltsydningen. Derudover kan du også købe både shampoo, body lotion og creme på deres webshop.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendens bedrifter