• ···
Lækkert te fra Fredsted!

Når der går drengerøv i den!

Sponsoreret indlæg

befunky-collage

Et eller andet sted, er man vel som dreng eller mand altid en drengerøv! Og det der følger med at være en drengerøv, er at lave drengerøvsting! Jeg kender det ihvertfald fra mig selv af, hvor der altid har været en stor interesse for ting som biler, motorcross maskiner, fyrværkeri og våben. Sidste nævnte kommer nok af en kombination af for mange computerspil, men også det med at præcisere et mål. Det må man sige, at man kommer ud for, når det gælder riffelskydning.

Jeg har tidligere gået til sportsskydning i Skive skytteforening, hvor jeg skød med 5mm sportsriffel. Det var både spændende, fordi at man stod med noget farligt i hånden, men også det at skulle præcisere og koncentrere, var noget af det jeg godt kunne lide ved at gå til skydning. Jeg stoppede så et års tid efter, fordi at interessen faldt, men har siden hen været derude forbi og skyde en enkelt serie. Derudover har jeg haft luftpistol selv.

Men for nyligt var jeg sammen med Simone ude ved min svigerfar i Harboøre, som der er jæger. Han havde sådan en fin lille 4,5mm luftgevær som vi skød lidt med – Og jeg blev simpelthen så bidt af at skyde igen, at jeg valgte at jeg selv skulle have et luftgevær. Og det skulle ikke bare være et hvilket som helst luftgevær – Det skulle være et af meget god kvalitet fra Gamo, som man kunne få på e-tech.dk, som forhandler både luftvåben og hardball pistoler og gevær. Jeg har tidligere været ude for at luftgevær ikke holder særlig godt – Men jeg må sige, at jeg er virkelig positiv overrasket over dette Gamo Big Cat gevær, som virkelig bare er imponerende. Det skyder meget præcist og borer sig let igennem en træplade. Jeg har nu efterhånden været ude og skyde med den nogle gange, mod en mål skive som jeg selv har lavet på en træplade – Og den er virkelig stabil at skyde med.

Men et eller andet sted, kan man også sagtens takke haglene for en del af arbejdet. For der er godt nok stor forskel på, hvordan haglene reagerer, når det rammer målet. Jeg har tidligere skudt med billige hagl, hvor man kunne risikere at de sad fast i geværet eller var meget upræcise. Men ligesom med geværer og pistoler, forstår Gamo bare at lave hagl, som fungerer. Jeg har både prøvet Magnum haglene, som bare borer sig igennem målet, samt G-hammer haglene som slår utrolig hårdt imod målet.

 

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert te fra Fredsted!