• ···
Lækkert nyt Daniel Wellington ur

Når håret skal sidde godt

Sponsoret indlæg

hair247

Alle fyre, kan vidst give mig ret i at det er træls at skal sætte håret om morgenen. Derudover er det også meget svært at finde en voks, som rent faktisk kan holde på håret hele dagen. Jeg har selv fundet en løsning på problemet, som jeg vil dele med jer kære læsere, så i heller ikke længere skal døje med at bruge alt for lang tid om morgenen, på at skal sætte håret. Løsningen er enkelt – Benyt de korrekte produkter, for et bedre hold!

Selv er min erfaring, at man skal lade være med at benytte den overhyped ID-hair voks, men istedet skifte det ud med den fantastiske voks fra Renati, som er utrolig stærk og holder i meget længere tid end ID-hair. Derudover har den en bedre duft, end den traditionelle ID-hair. Men kunsten i at skal have det til at sidde en hel dag, ligger ikke kun i at benytte den korrekte voks – Men også i at benytte hårspray. Når det gælder hårspray, er det heller ikke ligegyldig hvilken du benytter, da en hårspray kan gøre mere skade end gavn, både når det gælder effektiviteten og duften. Men ID-hair har produceret en hårspray, som fungerer helt fantastisk sammen med Renatis hårvoks. Så hvis du først benytter voksen i dit hår, til at sætte det som du ønsker – Kan du efterfølgende benytte sprayen, til at få det til at sidde længe.

Men her på det seneste, er mine øjne åbnet for en ny hårvoks fra et mærke der hedder “Kevin Murphy“. Jeg prøvede det hos en af mine kammerater og var meget imponeret over dens effektivitet og hvor længe den egentlig holdte. Samtidig har den en duft, som er helt fantastisk i forhold til de mange andre hårvoks på markedet. Den dufter fuldstændig fantastisk. Derudover fungerer den ligesom med Renati voksen, rigtig godt sammen med ID-hairs hårspray. Og så kan alle tingene endda fåes til en rigtig god pris på hair247.dk, hvor der er gratis fragt!

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert nyt Daniel Wellington ur