• ···
Lækre produkter giver bedre velvære

Stilrene plakater!

Sponsoreret indlæg

plakat

Jeg har ovenfor samlet de 5 af mine favorit plakater, som man kan få på webshoppen ” bylux.dk “, som sælger et hav af vildt fede plakater, som kommer i både sort/hvid, farvede – De har endda en helt plakatkategori med plakater til børneværelserne. De har vildt mange fede plakater på deres hjemmeside – Alle sammen er kun lavet i 100 eksemplar, der gør at de bliver lidt unikke at have. Så det er med at være hurtig om at købe sin favorit plakat, inden de 100 eksemplar af den allerede er solgt.

Den første som jeg er helt vild med, er plakaten ‘ Design ‘, som jeg vildt godt kan lide pga. af dens minimalistiske udtryk, samt det den prøver at fortælle. Plakaten kommer ligesom de andre plakater fra bylux.dk, i en meget god kvalitet eftersom at både papiret og papirtrykket er af den fineste kvalitet. Den næste plakat, som jeg rigtig godt kan lide er stjernetegns plakaten for vædderen, efter som jeg selv er en vædder. Det skal lige siges, at man også kan få til de andre stjernetegn på deres hjemmeside. Jeg synes at den er ret sjov, da den fortæller lidt om hvem man er som person, ud fra hvilket stjernetegn man har. Den næste som jeg rigtig godt kan lide, er Jyllands plakaten, da jeg selv kommer fra Jylland – Og oven i købet er meget stolt af det. Men dem fra Sjælland bliver selvfølgelig ikke snydt, da man også kan få en plakat fra Sjælland. Den næste jeg rigtig godt kan lide, er plakaten med ‘ gamle Ole ‘. Vi kender alle sammen det, når man har været til banko og udtrykket ‘ gamle Ole ‘ bliver benyttet, når der bliver taget nr. 90. Den sidste jeg rigtig godt kan lide, er plakaten der bliver kaldt for ‘ hjemmet ‘, da jeg synes at den er ret sød og giver en god og varm velkomst til de gæste man får. Jeg kunne forestille mig, at den vil være god at have placeret i gangen ind til sit hus, så det er noget af det første som ens gæster kommer til at få øje på.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre produkter giver bedre velvære