Hvad ønsker jeg mig til jul?

Weekenden – Hvad skal der ske?

weekdn

I weekenden skal jeg lave noget anderledes og helt fantastisk! Jeg skal i sommerhus sammen med min kæreste og hendes familie. Det bliver skide hyggeligt. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og slappe af sammen med dem. Vi skal i sommerhus i en by ved vesterhavet, som hedder Husby. Vi bliver omkring 20 mennesker, så det er et rimelig stort sommerhus som vi skal være i – Ogggggg der er swimmingpool – NAAAAM!

Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad vi skal lave af spændende ting, hen over weekenden! Jeg vil i næste uge skrive et blogindlæg, hvor jeg følger op på hvilke ting som vi har lavet i løbet af weekenden, så i kan få et lille kig i, hvad min svigerfamilie er for nogle 😉

Jeg er lige nu igang med en konkurrence sammen med arbejdet, hvor vi i 2 uger skal gå mindst 10.000 skridt om dagen – Det startede mandag i sidste uge og jeg har holdt det godt indtil videre – Så i weekenden skal der naturligvis også traves nogle skridt, så jeg kan gennemføre de 14 dage uden problemer.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad ønsker jeg mig til jul?