• ···
Ting jeg gerne vil eje til maks 5000!

Helse giver bedre sundhed

Reklame for mecindo.dk 

befunky-collage1

Jeg har fået den store ære, at vise nogle produkter frem for jer, som kommer fra webshoppen mecindo.dk, som sælger helse og sundhedsprodukter. Som i kan se på billedet, er det et meget bredt produktsortiment som de har på deres webshop. Her spænder det alt fra shampooer til fødevare, kosttilskud og vitaminer! Ja på mecindo.dk har de alt hvad du skal bruge, for at kunne leve et sundere liv, uden overflødige og skadelige stoffer.

Kigger vi først på shampooerne, så sælger mecindo.dk, et bredt sortiment af shampooer og shower creams, som går ind og hjælper håret i stedet for blot at vaske det. Produkterne er med til at give dit hår en bedre sundhed, som det fortjener, som giver det en bedre levetid. Mellem deres brede udvalg af shampooer, har de også en bred vifte af kvalitetsshampooer til det tørre hår, som ofte kan opleve skæl og andre problemer. Disse produkter går ind og fjerner disse problemer, genopretter hovedbunden og hjælper til at beskytte håret imod disse problemer. Her kan deres ‘ Daxxin ‘ eller ‘ Aco ‘ shampooen anbefales, til at skabe en bedre balance i håret, mens at du skylder efter med ‘ Aco ‘ Shower Cream, for at pleje håret.

Ud over deres fantastiske shampooer, har de også et stort sortiment af sunde råvarer og organiske produkter, som er med til at sikre dig mod de overflødige og skadelige stoffer, som findes i mange fødevarer. Her er det først og fremmest deres lækre ketchup, som deres smagfulde marmelader og smooth peanut butter, som er med til at sikre dig et produkt, som kan spises med omtanke. Derudover har de et stort sortiment af forskellige gode teer, hvor det heriblandt er matcha teerne, som der er mine favoritter.

Til sidst har de et bredt sortiment af forskellige produkter, som er rigtig gode før træning. Her er der fx. deres brede sortiment af proteinbarer, chokolade og nødder. Jeg har på billedet valgt at tage udgangspunkt i mine favoritter, som tæller caramelbarer, valnødder, bananchips og meget mere.

befunky-collage2 helse

 

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg gerne vil eje til maks 5000!