• ···
Hvordan går det efter jeg stoppede på sygehuset?

Jeg kan ikke vente til foråret!

Sponsoreret indlæg

outdoor

Jeg er en af de typer, som rigtig godt kan lide at være ude i naturen og tage på shelter og telt ture! Jeg kan rigtig godt lide det, at leve under primitive vilkår og leve af naturens omgivelser. Jeg glæder mig derfor rigtig meget til foråret, hvor jeg igen skal ud og sove i shelters og dufte til den dejlige frie natur. Jeg har tænkt mig, at næste år skal være lidt mere advanceret i niveauet i forhold til i år. Jeg har derfor tænkt mig, at skrue lidt op for udstyrs niveauet, så turen bliver lidt mere professionel.

Jeg har tidligere benyttet mig af billige drikkedunke, når jeg har været på sheltertur. De bliver hurtige ulækre og så er de rimelig upraktiske i forhold til, når man skal gå med dem. Jeg har derfor fået fat i en stor Camelbak drikkedunk, som både kan indeholde meget, men også har den hank og lukning som jeg har manglet, for at den er lettere at have på sig og vandet ikke bliver snusket og ulækker. Derudover har jeg også tidligere benyttet mig af en halvsløv gammel spejderkniv, som jeg nu har skiftet ud med en af de mere advanceret knive fra Leatherman, som laver nogle af de bedste outdoor knive på markedet. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og benytte kniven til mad og til at snive i træ. Kniven vejer ikke ret meget og kan foldes sammen – Derudover er den skarp og praktisk at holde. Så jeg er rimelig godt tilfreds med kniven, allerede nu inden brug.

Til sidst har jeg valgt at skrue lidt mere op for outdoor niveauet, ved at smide de traditionelle boller væk – Og istedet erstatte dem med disse overlevelses pakker, med morgenmadsration. Det er muligt at få til aftensmad også – Men jeg tænkte at jeg hellere måtte starte et sted og finde ud af om det var noget jeg kunne lide og om det også kunne mætte det som det skulle. Så jeg glæder mig rigtig meget til at få dem testet, men det må vente til naturen kalder igen.

Alt sammen har været muligt at købe hos Viborg Outdoor- og actionssport, som både har deres online butik, men også deres super fede fysiske butik i Viborg, som ikke ligger langt fra mig af, da jeg selv kommer fra Skive og er bosiddende i Holstebro. Butikken rummer virkelig mange fede varer – Varer som jeg vil ønske mig i fremtiden, til mine mange sheltersture.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan går det efter jeg stoppede på sygehuset?