• ···
Jeg kan ikke vente til foråret!

Jul hos de te-glade!

Sponsoreret indlæg

te

Jeg har i år valgt at have en lidt anderledes julekalender. Som mange af jer faste læsere nok ved, er jeg meget vild med te. Det lykkedes mig faktisk at finde en dansk virksomhed, som solgte te-julekalendere med te af en rigtig god kvalitet. Julekalenderen kommer fra den danske te-butik simplytea.dk, som kun forhandler te af meget høj kvalitet. Med inspiration fra Asien, importerer de den bedste te derfra og sælger videre til os eventyrlysne danskere. Her må jeg sige, at de virkelig har ramt plet! For man kan tydeligt smage i deres teer, at teen er nøje udvalgt. Ikke alene sælger de en rigtig god te, men de sælger også hele oplevelsen ved at drikke teen.

Til forskel fra den almindelige te, som man kender fra de danske supermarkeder og special te-butikker, formår simplytea at sælge historien bag teen, med respekt for de gamle traditioner bag ved teen, samt med omtanke omkring hvor teen kommer fra. Den gode historie fortælles fra den første slurk til den sidste, hvor man mens teen drikkes, kommer til at tænke – Filosofere – Og nyde teen, som en flydende massage i munden.

Teen kommer i de 2 metalæsker som ses på billedet ovenfor. Låget er lavet af bambustræ, som igen perspektiverer teen til dens oprindelsesland i Asien. Bøtterne er meget flotte og kan derfor med stor fordel stå fremme, både imens man er igang med de 24 dage op til jul, men også som en pyntegenstand efterfølgende.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke vente til foråret!