• ···
Ny flot plakat til Simone!

Nicolas Vahé vs. THYA krydderier

Sponsoreret indlæg

bydahlliving

Jeg har valgt at lave et lidt utraditionelt blogindlæg – For i dag har jeg nemlig valgt at tage 4 stk. forskellige Nicolas Vahé krydderier og sat dem op imod THYAs enestående krydderier, for at en gang for alle, sætte ord på hvilke krydderier som markerer sig bedst i madlavningen. Krydderierne kommer fra bydahlliving.dk, som sælger et hav af forskellige boligindretnings artikler, samt alt hvad hjertet begærer til det gastronomiske køkken.

Skal vi først og fremmest kigge på nogle af de ligheder, som både fremstår af krydderiernes ydre men også den smag de leverer, så vil det første man kunne sætte en finger på være deres flaske. For ja – Lad dig ikke snyde! Flaskerne er fuldstændig identiske med hinanden. Det er kun etiketten som skiller flaskerne fra hinanden – Og så lige smagen. Det næste som man på mange måder kan kalde en lighed mellem Nicolas Vahés krydderier og THYAs krydderier, er det farverige ved krydderierne. Begge brands er rigtig gode til at blande krydderierne på en måde, så de fremstår rigtig flot og farverig i de gennemsigtige flasker. Flaskernes indhold har grundfarverne hvid og grøn – Det hvide for salten og det grønne for selve krydderiet. Sammen med de enestående grundfarver, blander man de rødlige nuancer i flaskerne.

Det kan selvfølgelig mange steder siges, at begge krydderibrands leverer en krydderi med en enestående smag og det kan selvfølgelig også være svært at sætte krydderier op mod hinanden, hvor de leverer to vidt forskellige smage. Men jeg har alligevel fundet min personlige favorit mellem de to krydderibrands. Det vil uden tvivl være THYA. Både pga. deres enestående måde at blande salten, sammen med især krydderierne chili, ramsløg og hvidløg. Derudover synes jeg at der er noget specielt ved at det er fra Thy og måske ikke et ligeså ‘ kendt ‘ mærke som Nicolas Vahé er.

Vil du følge med i tilbud og nyheder fra de 2 brands og mange andre lækre brands? Så følg ByDahlLiving på Facebook.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny flot plakat til Simone!