• ···
Mine rejseplaner for 2018

Slik til de voksne!

Reklame for www.slikforvoksne.dk

befunky-collage

Hej folkens! Så er det ved at være sidste chance, for at få handlet de sidste julegaver! Står du måske og mangler en opfindsom gave til din far, ven, onkel eller måske bedstefar? Så vil slikforvoksne.dk, være en rigtig god hjemmeside at finde den gave på. På hjemmesiden kan du både vælge mellem enkelte flasker spiritus eller vin, du kan også vælge at give en vin eller spiritussmagning væk i gave? Eller du kan være lidt mere traditionel og købe en af de fine gavekurve, som indeholder det bedste fra slikforvoksnes hjemmeside.

Jeg har valgt idag og at kigge på 2 eksempler på, hvad du kunne give en af dine nærmeste i julegave. Først og fremmest er der kutterrommen, som er en lækker mørk rom fra Esbjerg. Denne rom er lavet som hyldest til E1 ”Søblomsten”, som er Esbjergs første fiskekutter. Rommen er meget tålmodigt udvalgt, hvor der er taget udgangspunkt i de bedste råvarer, for at kunne fremstille den klassiske mørke skibsrom, som har været den faste drikke for søens folk i flere århundrede. Rommen er destilleret på sukkerrør i Guatemala og er lagret i minimum 15 år på egefade i det højtliggende bjerge, hvilket også har været med til at skabe den flotte mørke farve og en verdensklassesmag. Rommen har en nænsom smag af tobak, brændt karamel, eg og tørrede krydderier, som gør rommen den en fyldig og rund rom, som bidrager med en smag, som sender ens tanker ud på søens folk. Denne rom vil være perfekt til manden, som har alt!

Den næste rom som jeg har kigget på, er 2. udgaven af Volbeat rommen. Det er en virkelig vidunderlig rom, med en meget fantastisk smag. Bandet har selv været med til at vælge rommen og være med under processen til den blev færdig, hvilket giver rommen en enestående historie og tryghed ved at den er nænsom udvalgt, af et band som ikke går på kompromis. Derudover er det en sjov tanke, at der er så få flasker og den kun er lavet til Danmark. Rommen henvender sig til et bredt publikum og kan gives til en mand, såvel som en kvinde. Rommen bør ejes af alle Volbeat fans, da det et en enestående trofæ, drikkelse og nydelse. Det er et blend af det fineste caribiske rom, som man kan få på markedet. Som Volbeat selv siger, ” Rom fra Guyana og den Dominikanske Republik udgør bassen og trommerne. Jamaican pot still-rom får det til at svinge, mens Trinidad-rom skaber harmonierne. Barbados-rom får guitaren til at rykke, alt imens Trinidad-rom sørger for de høje toner. “. Rommen har en fantastisk smag af karamel og tørrede frugter og har en nænsom smag fra dens 15 års lagring i bourbontønder af den amerikanske egetræ. Rommen er ligesom den første rom jeg viste jer en mørk rom, men alligevel er den noget lysere end den anden, hvilket også gør at den henvender sig til et bredere publikum, da vodkaen kan drikkes af flere.

 

Du finder begge rom, samt meget andet guf til den kræsne mand på slikforvoksne.dk!

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine rejseplaner for 2018