• ···
Når kun det bedste te er godt nok!

スカ Cook like Japan プナ

Reklame for jpknive.dk

jpknive

Min fascination af madlavning og kunsten i at bruge de bedste råvarer og materialer til at lave maden, er kun blevet større og større. Som man har kunnet se herinde, har jeg været meget fascineret af de økologiske og gode råvarer, som er dyrket og produceret med omhu og kærlighed, samt med respekt for naturen og de omgivelser vi lever i. Ligesåvel som jeg er fascineret af at det man putter i munden skal være det bedste af det bedste, går mine tanker også meget på det håndværk som ligger bag ved de værktøjer som vi bruger i køkkenet, når vi skal skabe noget fantastisk, ud af de råvarer som vi nu har. Det som jeg har været mest inspireret af, har været sous vide maskinerne, som kan bruges til at færdiggøre kød over længere tid, så det ikke mister sin smag og forholder sig meget mørt. Jeg synes at det er en fantastisk maskine og det er helt klart en ting, som jeg har på ønskelisten, for hvad jeg skal have den dag, hvor jeg flytter i egen lejlighed. Men en af de andre ting som jeg har været meget fascineret af, har været knivene. For når kødet er færdigt, skal det skæres ud og serveres. Her er det vigtigt at man benytter den korrekte kniv, for ikke at skade kødets struktur. For med den rigtige kniv kommer du til at glæde dig, hver evigt eneste gang du tager den i hånden og skal skære kødet ud. jpknive.dk, er dansk forhandler af kvalitetsknive, som stammer fra Japan, hvor de er meget anerkendt for deres utrolige håndværk, når det kommer til produktion af knive.

Jeg er utrolig beæret over, endelig at være ejer af den kokkekniv, som jeg hele tiden har ønsket mig til den dag jeg flytter for mig selv. Kniven kommer fra mærket Yaxell, som producerer nogle af de bedste knive som der overhovedet kan fåes. Knivene er utrolig skarpe og i meget højt kvalitet. Kniven som jeg har valgt at vil have, er en 69 lags Damaskus kniv, som er produceret i stål. Den ligger utrolig godt i hånden og er fantastisk at skære kød ud med – Ja, jeg kunne ikke dy mig med at prøve den, inden at jeg flyttede hjemmefra. Så har allerede haft gang i kødet og kniven. Kniven kan både anbefales til de unge mennesker, som ønsker sig et ekstra godt håndværk, eller til familien som har alt eller til grill fanatikeren, som mangler et virkelig godt redskab, til før kødet kommer på grillen og efter kødet har været på grillen.

Du kan få 10% på siden lige nu, med koden JF1801 – Gyldig til og med februar! Så er det bare med at komme igang!

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kun det bedste te er godt nok!