Uddannelsesvalg - Det svære valg...

10 facts about me!

befunky-collage

  1. Jeg er meget kræsen. Ikke bare lidt meget – Men rigtig meget. Jeg ved ikke hvad det kommer af, men så længe jeg har kunnet huske det, så har jeg været det. Når det kommer til kød fx. er det kun svinekød og fjerkræ, som jeg spiser. Det har altid været et stort problem, når jeg har været til middag hos folk eller har været på lejrture med skole. Men mine smagsløg kan bare ikke klare ret meget.
  2. Jeg bor i Holstebro, sammen med min kæreste Simone. Jeg stammer oprindeligt fra Skive, hvor jeg har boet det meste af mit liv. Før jeg boede der, boede jeg i en lille by udenfor Skive, som der hed ‘Fly’. Men jeg har altid set mig selv som en skibonit (En fra Skive), fordi at jeg altid har haft en tilknytning til byen. Jeg er glad for at bo i Holstebro nu, fordi her sker noget mere end i Skive og mulighederne er flere. Men Skive vil altid være en del af mit hjerte.
  3. Jeg har en storesøster som hedder Janni. Hun er 6 år ældre end mig og er uddannet sygeplejerske. Hun har tæt tilknytning til Nuuk på Grønland, hvor hun for nyligt har været sygeplejerske. Hun skal snart derop igen som sygeplejerske. Grønland har altid været en del af vores familie, fordi min mor har boet en del af sit liv deroppe, da min morfar var postmester deroppe.
  4. Jeg har tidligere haft en kæmpe passion for at køre BMX cykel. Jeg er stadig interesseret i det, men jeg kører dog ikke længere. Men jeg har stadig både en BMX og en trial cykel, af de bedste slags, som jeg næsten ikke kan nænne at komme af med, fordi der ligger så mange timer og så mange historier i dem.
  5. Jeg har en stor passion for indretning. Jeg går rigtig meget op i at tingene skal stå på den rigtige måde og at der skal være en god farvesymbolik mellem tingene. Dertil har jeg også en stor passion for dansk møbel- og lampedesign, hvor mine favoritter er Piet Hein, Arne Jacobsen, Finn Juhl, Poul Henningsen, Verner Panton, Børge Mogensen og Hans J. Wegner. Jeg startede med at interessere mig for den danske møbelhistorie, hvor jeg efterfølgende også har udvidet min horisont til at interessere mig for lamper. Senest er det keramik, som har fanget min interesse. Man kan på mange måder sige, at jeg er autodidakt ekspert, indenfor det danske område af disse ting.
  6.   Mit mål for 2018 er at få tabt mig. Jeg synes selv at jeg er alt for kraftig bygget og mit mål, er simpelthen at blive normal af bygning og let muskuløs. Jeg ønsker hverken at være helt tynd eller pumpet, da jeg synes at begge ting ser forfærdeligt ud. Så det er noget jeg vil arbejde med i 2018, som skal ændre sig. Men mit fritidsarbejde hos PostNord er med til at holde mig igang, så jeg hele tiden får en masse motion. Så mon ikke at der kommer til at ske gode forandringer med tiden, hen over året.
  7. Jeg har en stor passion for at se film. Her kan man også på en måde sige, at jeg er lidt af en ekspert, for jeg har set rigtig mange film – Og jeg er også alt for god til at gå for meget i biografen. Mine personlige favoritter er forsat Forest Gump og En Verden Udenfor. Men jeg har fornyligt været inde i biografen og se Wonder, som er en helt fantastisk film, som uden tvivl kan anbefales at man går ind og ser.
  8. Jeg har været blogger hos BloggersDelight i 6 år her til marts. Så jeg har været med næsten fra start, da der ikke var ret mange bloggere på banen. Jeg startede ca. samtidig med Fie Laursen herinde. Jeg er fortsat meget stolt over at være en del af BloggersDelight, da det giver mig et godt stempel for at være blogger. Det fortæller at der er mange der værdsætter den kvalitet som jeg leverer gennem min blog, samt at det materiale som jeg kommer med er interessant.
  9. Jeg kan rigtig godt lide at rejse. Jeg har indtil videre været i Skotland én gang, London én gang, Norge fire gange, Sverige tre gange, Østrig to gange, Barcelona én gang, Mallorca én gang, Tyrkiet 18 gange og Tyskland rigtig mange gange. Jeg vil i 2018 rigtig gerne til Tyrkiet igen, samt en tur til Mallorca igen. Men det kan også være at rejsen går et helt nyt sted hen denne gang, mod at opleve nye ting.
  10. Jeg kan rigtig mange ting, fordi at jeg siden jeg var lille har været god til at lytte og forstå, hvordan man gør ting osv. Bl.a. har jeg en forståelse for hvordan man bygge et hus. Helt ned i grundmaterialerne man benytter for at kunne bygge huset. Jeg har altid været god til at klare matematik direkte i hovedet, fordi jeg aldrig rigtig har brugt en lommeregner til det. Jeg har fx. også altid været god til at lave mad og bage, fordi jeg har interesseret mig for det og synes det var spændende. Jeg har altid fået af vide at jeg var meget lærenem og jeg slugte det at skulle lære råt.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uddannelsesvalg - Det svære valg...