Jeg har fået lov til at fortsætte hos PostNord!

Bedre velvære med helseprodukter!

Reklame for helseform.dk

helseform

Jeg har været så utrolig heldig, at få lov til at prøve nogle af helseform.dks produkter. Det drejer sig både om spiselige og drikkelige produkter, samt produkter som kan forbedre din hud. Skal vi først og fremmest tage et kig på hud produkterne, har jeg været så heldig at få lov til at prøve deres aktive kul scrub fra det populære brand “Badeanstalten”. Et helt enestående og fantastisk produkt, som blødgører og giver en velplejet hud. Den er utrolig blid at smøre ud på huden og efterlader huden rigtig fin og ren. Et produkt som kan være med til at give en bedre balance i huden, hvor der med stor fordel kan benyttes sammen med massagesæben fra Mythos, hvor denne massagesæbe bruges til at massere og rengøre huden efter brug af scruben. Sammen giver de 2 produkter et enestående resultat af en velplejet hud. Ud over de 2 lækre hud produkter, har jeg også valgt at fortælle lidt om deres fantastiske og naturlige afslapningsmassageolie, som giver masseres blidt ind i huden på den du giver massage. Jeg kan lige love for, at det en fantastisk massageolie, som efterlader huden velduftene og blød. En fantastisk massageolie, som varer længe i hænderne og giver et bedre resultat af massagen.

Skal vi kigge på det spiselige og drikkelige, kan vi starte med de 2 lækre Chews vingummier, som indeholder energi, til at bedre kunne udholde dagen. Du kan få det i jordbær og orange. Begge 2 smager utrolig godt og har en hurtig virkning på, at man virker mere klar til dagens mange udfordringer. Det er noget som jeg selv ville spise før arbejde, for at sikre mig at jeg arbejder bedre og mere effektivt. Derudover har jeg endnu engang fået lov til at vise jer de lækre marmelader frem fra Søbogaard, som jeg også viste frem for jer den anden dag. Du går aldrig forkert i byen, med de lækre marmelader fra Søbogaard. Det er simpelthen en fantastisk oplevelse du får, når du sætter tænderne i et brød, hvor der er smurt Søbogaard marmelade på. Mine to favoritter er Søbogaards jordbærmarmelade og Søbogaards hindbærmarmelade. Hvis du skal have en god vodka, er det også vigtigt at man sikrer sig af købe den korrekte vodka, med den helt perfekte smag. Ud over den lækre Søbogaard Vødtka, som jeg viste frem den anden dag, kan du også få den helt fantastiske Fionia vodka. Denne Vodka har en fin og blød smag som fremkommer ved triple destillering af gæret dansk byg malt. Kan nydes ren eller i mikset drinks. Til sidst men ikke mindst, så har jeg prøvet Naturfrisks cola- og orangesodavand. En sodavand som bygger på naturlige råvarer. Måske ikke en cola efter min smag, men en cola som bygger på de naturlige råvarer og med en kærlighed for et godt håndværk.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået lov til at fortsætte hos PostNord!