• ···
Filmanmeldelse; Wonder

De kongelige dråber

Reklame for www.skjold-burne.dk

befunky-collage

Jeg modtog igår disse 3 fantastiske flasker, som består af 2 Davidsen’s rom, som er henholdsvis gylden og lys. Derudover var der også en lækker highland whisky med. Skal vi først og fremmest tage et nærmere kig på den gyldne rom fra Davidsen’s, så er det en lækker premium karibisk rom, som med sin lækre smag giver dig en snært af vanilje, krydderier og en sød karamel. Når du drikker den lækre gyldne væske, vil det tage dig på en tur forbi de lækre sandstrande og den reneste afslapning. Den smager helt fantastisk for sig selv, hvor smagen i den grad kommer frem og kan mærkes. Men den virker også perfekt i coctails, hvor en af mine favoritter er at blande den med Cola og en lille smule honning, for at give en god sødme til rommen. Dette kan man ligeledes vælge at gøre, sammen med den lækre lyse rom, som også kommer fra det velkendte mærke ” Davidsen’s “. Dette er ligeledes en premium karibisk rom, som også giver dig en følelse af at blive taget med til de varme eksotiske lande, med sand mellem tæerne. Den lyse rom frembringer en smag af eksotiske fruger, krydderier og vanilje, som sammen danner en helt fantastisk smag, som man ikke oplever i andre rom.

Skal vi til sidst tage et kig på Highland Whiskyen, Så er det en unik blended Scotch whisky med en rund, blød og cremet smag. Whiskyen giver dig en følelse af at sidde på toppen af samfundet. Trods at det er en forholdsvis billig whisky, så får du en whisky som rummer en historie og en følelse af at sidde med den pureste dråber. Whiskyen har en fantastisk smag, som klart kan anbefales at nydes alene, men whiskyen kan også sagtens benyttes sammen med eksempelvis Cola, for at fortynde den til en cocktail.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanmeldelse; Wonder