Filmanmeldelse; Sidste stop

De lækreste produkter fra Søbogaard!

Reklame for www.soebogaard.dk

soebogaard-2

Jeg har været så super heldig, at få lov til at vise jer disse fantastiske Søbogaard produkter frem til jer. Søbogaard er et økologisk dansk produceret produkt, som bliver lavet med de bedste og reneste råvarer. Søbogaard ligger lige i det smukke naturområde ved Borup på Sjælland, hvor de laver alt fra den reneste vodka, til de lækreste sodavand og til den friskeste marmelade, som du kan købe i butikkerne. Men idag produceres deres produkter fra 2 gårde, hvor af den anden kan findes i det midtjyske nær Herning. Skal jeg selv sætte mit personlige aftryk på, hvilke produkter der er mine favoritter, så er det Søbogaards Vødtka, deres fantastiske Sport og Rød sodavand, samt deres enormt lækre hindbær og jordbær marmelade.

Søbogaard har længe været et varemærke, som jeg har været vild med at benytte mig af. Det startede fra den første gang, hvor jeg smagte deres fantastiske marmelader for nogle år tilbage. Marmeladerne har denne her friske og bitre smag, som kan beskrives som et mix af den hjemmelavede marmelade som ens bedsteforældre lavede den og så denne her friske smag af at de bær der bliver brugt, kommer direkte fra træerne af. Hele denne oplevelse får man, fra man åbner Søbogaards marmeladeglas og til man får den fantastiske smag ind i munden. Den fantastiske smag går igen i alle Søbogaards produkter, hvor de her også producerer den lækreste honning, som er lavet med kærlighed og respekt for bierne og deres natur. Honningen var en af de ting, som gjorde Søbogaard til den fantastiske virksomhed som de er den dag idag.

For nogle år tilbage begyndte Søbogaard så på at lave den første spiritus produktion, hvor jeg her hurtigt fik øjnene op for deres ‘Vødtka’. Jeg har altid haft en eller anden passion for Vodka og Rom, fordi at jeg synes at det er et spændende produkt, med en spændende proces bag sig. Jeg har sidenhen forelsket mig i deres Vødtka, efter jeg smagte den første gang for et års tid siden. Den har en fin og blød smag, som gør den helt fantastisk at drikke. Samtidig kan den fåes for en helt fantastisk pris, som man nærmest vil sige er for lav, taget smagen og arbejdsprocessen bag vodkaen i betragtning. Ligesom de hos Søbogaard er fantastiske til at skabe en spiritusvæske af høj karakter, har de også gennemarbejdet deres sodavand og ‘cafe saftevand’, som har denne helt fantastiske og naturlige smag. Jeg blev bl.a. meget fornøjet over at se at deres orangesodavand indeholdte frugtkød, hvilket var helt fantastisk ift. dens naturlige smag.

Søbogaards produkter kan leveres i hele Danmark, ved at bestille dem hos Helsam. Men kan også findes i mange fysiske butikker, som fx. Søstrene Grene. For at finde dit sted at købe Søbogaards produkter, klik >> HER <<.

soebogaard-1

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanmeldelse; Sidste stop