De lækreste produkter fra Søbogaard!

En hudpleje revolution!

Reklame for www.danishskincare.dk

danishskincare

Produkterne fra DanishSkinCare, er det man kan kalde for enestående produkter mod din hud. DanishSkinCare, er startet af den innovative og dygtige Mads Timmermann, hvor der er lagt et fokus på hans ønske om at skabe en hudplejeserie, hvor forbrugeren hurtig skal opleve en virkninger, samtidig med at produktet skulle være alsidigt og nemt at bruge, så man får cremen brugt dagligt. Hudplejeserien er udviklet ud fra en gennemarbejdet forskning af, hvad der rent faktisk virker til behandling af huden. Dertil er produktet også kun opbygget om de virkningsfulde ingredienser og er derfor uden parfume, farvestoffer og unødvendige ingredienser.

 

Jeg har prøvet hudplejeserien hvor jeg har valgt deres samlet sæt, i en periode nu og den har medvirket til at min hud er blevet genopfrisket og nu stråler mere. Jeg har førhen døjet med en meget tør hud, som både er kommet af at der er meget koldt udenfor, samt det arbejde jeg har haft har gjort at min hud ikke har fået ret meget fugt. Hudplejeserien fra DanishSkinCare har været med til at sikre mig, at min hud ikke fik det endnu værre. Jeg har brugt cremerne lidt efter det behov som jeg nu så og indenfor de rækkerfølger de nu skulle bruges, ud fra den meget præcise og let anvendelige guide der fulgte med. Det har været med til at genoprette balancen i min hud, så jeg ikke længere skal døje med tørt hud og døde hud flager. Ligesåvel som jeg er imponeret over deres cremer, er jeg også meget imponeret over deres læbepomade. Jeg har døjet med meget tørre læber her på det sidste, hvilket har været nærmest umuligt at gøre noget ved. For de læbepomader som man kan købe i supermarkederne, har ikke nogen god virkning. Men med læbepomaden fra DanishSkinCare, har jeg nu fået genoprettet mine læber, så de ikke længere er tørre og svier.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lækreste produkter fra Søbogaard!