På tur i skoven med Simone!

Favoritlamper til maks 500 kroner!

Reklame for lampeguru.dk

befunky-collage

Jeg har fundet 9 forskellige lamper, som både ligger indenfor kategorien bordlamper, pendler og gulvlamper. Alle sammen lamper til maks 500,- stk og lamper som jeg mener vil passe perfekt ind i et dansk og moderne hjem. Lamper som vil være med til at pryde at indretningen vil se bedre ud. Jeg har valgt lamperne ud fra, hvilke lamper som jeg selv kunne finde på at købe, hvis mit budget til lamper var maks 500,- pr. lampe. Det er lamper som jeg selv ville være stolt over at have hængene. Jeg har taget udgangspunkt i webshoppen lampeguru.dk, som har et bredt udvalg af lamper. Dette gælder alt fra små pendler, som kan hænge over skænken i stuen, til store lysekroner som kan gøre entreen mere eksklusiv.

1. Nordlux Siv Bordlampe – 279,95,-  // 2. Halo Design Rockford Bordlampe – 299,95,-
3. Philips Myliving Limba Bordlampe – 339,95,- // 4. Halo Design Base One Bordlampe – 399,95,-
5. Nordlux Pop Pendel – 219,95,- // 6. Frandsen Cohen Pendel Petroleum – 299,95,-
7. Nielsen Light K5 Klyngependel – 374,96,- // 8. Philips Myliving Durham Pendel – 449,95,-
9. Halo Design Elegance Gulvlampe – 349,95,-

Men ud over dem som jeg har valgt ovenfor, findes der også et hav af andre lamper, som du kan kigge på hos lampeguru.dk. Er du fx. til dyre designerlamper, kan du også finde mærker som Sirius og LeKlint hos lampeguru.dk, hvor der er udvalgt de bedste modeller, til de mest skarpe priser. Ellers finder du masser af de inteligente produkter fra serien Philips Hue, hvor du bl.a. får friheden i at kunne vælge hvilken farve at pæren skal vise. Derudover finder du mange andre smartpærer og smartlamper, hvor du bl.a. også kan få pærer med bluetooth i.

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur i skoven med Simone!