Stjernetegnsplakater fra Marsk Shoppen!

Filmanmeldelse; Sidste stop

maxresdefault

Simone og jeg var igår i biograffen, for at se den nye film med Liam Neesom, som hedder ‘ Sidste stop ‘. Action-thrilleren handler om den hårdtarbejdende familiefar Michael MacCauley, som pludselig fyret fra hans 10 år i det samme job som forsikringsrådgiver. Michael pendler hver dag med det samme tog. Men togturen på vej hjem fra arbejde, bliver dog meget værre for den rutinerede togpendler og tidligere politibetjent, da en ukendt kvindelig passager giver ham et tilbud, som han ikke kan modstå på baggrund af hans fyring og hans boliglån; Find én passager med en bestemt taske og bliv rigt belønnet. Men inden længe finder Michael dog ud af, at han er blandet ind i en større sammensværgelse og et farligt dødspil, som handler om de andre passagers liv eller død.

Filmen virkede i starten til at langtrukket og underlig sat sammen. Men efterhånden som man så filmen, blev den mere og mere spændende og man blev hurtigt fanget af de utrolig gode skuespil som Liam Neeson endnu engang leverer. Filmen formår ligesom de mange andre action film med Liam Neeson, at fange en og hele tiden holde filmen interessant, med de mange gåder og actionscener. Med i filmen, møder du også den danske skuespiller Roland Møller, som er en af de skarpeste danske skuespiller vi har herhjemme lige nu, som tidligere har haft store roller i film som bl.a. ‘ Under sandet ‘.

Filmen får for sin spænding og gode skuespil: ★★★★✫✫

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjernetegnsplakater fra Marsk Shoppen!