Bedre velvære med helseprodukter!

Gør dine gaver personlige med Pixum!

Reklame for pixum.dk
pixum3

Hvad er sjovere at få i gave, end en gave hvor der er lagt tid og kærlighed i, for at gøre den personlig? En gave som kan rive frem i alle de gode minder, som man har sammen med sin familie eller sin kæreste? Eller måske gaven til dig selv, for at personliggøre din indretning med egne fotos? Alt kan ihvertfald lade sig gøre, hvis man benytter sig af pixum.dk, hvor dine fotos kan blive printet direkte på forskellige ting – Fuldstændig efter dine ønsker. Jeg har selv været inde og bestilt nogle forskellige ting, for at vise jer de uendelige muligheder som der er med pixum.dk, for at give jer noget inspiration til hvad man kunne lave i gave eller til brug i indretningen.

Først og fremmest har jeg fået lavet et super godt billede af Simone og jeg, som er kommet i ramme. Dette har jeg valgt, fordi at jeg synes det er sjovt at have et billede sammen som er fysisk og ikke bare et billede som ligger på nettet. Et billede som man kan gå og kigge på hver dag og som kan sætte et personligt præg på indretningen, så folk ikke er i tvivl om hvem der bor i huset. Billedet har jeg fået min svigermor til at tage med mit spejlreflekskamera – Bare for at afspejle hvor lidt der skal til, for at lave et semiprofessionelt selvportræt. Derudover har jeg ligeledes fået lavet et iPhone cover med Simone og jeg på, så jeg altid har os lige ved hånden.

Derudover har jeg fået lavet nogle ting, som jeg tænker at jeg vil bruge som gave del. Her er der fx. musemåtten og puzzle spillet, som jeg har givet Simone æren af at må designe. Her blev det til 2 super fine gaver til hendes papfar, som skal benyttes i anledning af hans fødselsdag, hvor det især er puzzle spillet, som jeg synes er rigtig sjovt. Det er et billede som jeg har taget af deres kat, imens at den lagde på en rigtig sjov måde. Jeg glæder mig rigtig meget, til at han pakker gaven op og får et smil på læben over den sjove og personlige gave.

Til sidst men ikke mindst kan tingene som sagt også benyttes for at forene ens minder. Dertil har jeg valgt at lave et krus, som jeg vil give til min søster inden at hun rejser til Grønland for at arbejde som sygeplejerske igen. Så kan hun altid huske på at hun har en lillebror som sidder hjemme i Danmark og tænker på hende. Derudover kan du på pixum.dk også lave de fedeste fotobøger, som kan forene ens minder ift. en særlig begivenhed eller hvis man har været ude og rejse. Jeg har valgt at samle billeder, fra mine ture med min mor og søster i Edinburgh, Barcelona, Mallorca og Berlin. Jeg har så delt det op, med nogle logoer som fortæller hvilken by billederne er fra. I kan se det på eksemplet nedenfor, hvor det er billeder fra Edinburgh som kommer frem. Jeg synes at det er en sjov måde, at lave et album over ens rejser på.

pixum2 pixum1

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre velvære med helseprodukter!