Steder jeg har besøgt!

Hudpleje til mænd!

Reklame for sigr.dk

sigr

Jeg har idag været så heldig, at få lov til at skrive om de helt fantastisk produkter fra mærket Sigr, som producerer hudplejeprodukter til mænd. Pakken jeg har fået ind med posten, er SigrsAll-In ‘ pakke, som indeholder alt den hudpleje, som man behøver som mænd. Jeg kan love jer for at det er nogle lækre produkter – Både når det kommer til resultat, men også den utrolig gode duft som produkterne har.

Jeg har brugt Sigrs produkter i et par uger nu og er rigtig god tilfreds, med det resultat som det giver til min hud. Det sørger for at give min hud den naturlige balance som det har behov for. Jeg døjer selv med at min hud ofte bliver meget tør og med Sigrs produkter, hjælper det ligesom min hud til ikke at tørre ud og samtidig går det ind og stabiliserer, så jeg ikke fremadrettet bliver ramt af den tørre hud. Et af de steder, hvor Sigrs produkter helt klart scorer plus point, ift. de andre produkter som findes på markedet, er ved at produkterne er så velduftende og maskulint.

Pakken indeholder følgende:

Shave Gel: Sigrs shave gel der indeholder Provitamin B5, som efterlader huden fugtig og virker helende på mindre rifter. Dens unikke formel gør det muligt at barbere helt skarpe og præcise linjer. Har en dejlig maskulin duft, som hænger ved efter barberingen. 

Face Balm: Sigrs face balm, som er spækket med naturlige ingredienser, hvilket er med til at opfriske og berolige huden. Den er velegnet til brug efter barbering og sikrer pleje til huden hele dagen. Sammen med Shave Gel fra Sigr, efterlades der en mild og maskulin duft, som holder hele dagen. 

Face Moist: Sigrs ansigtscremen efterlader ansigtet blødt og hydreret. Den formildende og lindrende effekt holder ansigtet frisk og fugtigt, mens det høje vitaminindhold sørger for, at huden er blød, smidig og velplejet. Kan med stor fordel benyttes de dage, hvor man ikke barberer sig. Men er også god at bruge enten om morgenen eller om aftenen, så den kan sidde og fugtige huden hele dagen. 

Face Wash: Sigrs face wash renser ansigtet fri for fedt og skidt. Dens helende B-vitamin reparerer og styrker huden samt holder den sund og smidig. Kan med stor fordel benyttes om morgenen ved et varmt bad, for at rense og klargøre huden, til at bruge Sigrs face moist. 

Bodylotion: Sigrs bodylotion er skabt til at fugte alle former for hudtyper og efterlader huden blød og smidig. Kan benyttes over hele kroppen og kan især anbefales på fødder og hænder, for at sørge for at huden efterlades blød og fugtig, så den ikke revner. 

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Steder jeg har besøgt!