Gårsdagens antikke fund!

Husk; Folkeklubben akustisk koncert!

16587340_806653392810460_4566195547082697507_o

Folkeklubben spiller hen over foråret sine akustiske koncerter rundt om i landets største byer. Jeg var så heldig, at jeg i julegave fik en billet af Simone, til deres koncert i Aarhus. Jeg glæder mig ufatteligt meget til at skal høre dem spille igen, da det efterhånden er ved at være noget tid siden, at jeg sidst har været til en koncert med dem. Det et efterhånden ved at være den 10. koncert, som jeg skal med til hvor de spiller. Jeg har været meget glad for deres musik, siden jeg begyndte at høre dem for første gang, for omkring 5 år siden. Jeg synes at deres musik er rigtig godt, fordi det er fortællende og sangteksterne giver en rigtig god poetisk pointe.

Hvis i ikke har hørt folkeklubbens musik før, så synes jeg helt klart at i burde kigge forbi Youtube og høre noget af deres fantastiske musik eller klik ind på Youtubevideoen nedenunder, hvor du kan høre et af mine favoritnumre med dem. Hvis det er noget for dig – Så tag og oplev dem live – Det er en oplevelse og de er fantastiske! Du kan bl.a. oplevelse dem i Odense, Roskilde, Esbjerg, København, Aarhus og Aalborg dette forår. Det er den første koncert som jeg skal opleve med dem, hvor det er akustisk – Så det er på mange måder også nyt for mig – Så det glæder jeg mig rigtig meget til at se.

 

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gårsdagens antikke fund!