Ting jeg gerne vil eje til maks 5000!

Hvad vil jeg opnå i 2018?

fotografi-den-21-02-17-kl-23-00

Vi er nu kommet godt ind i det nye år. Det er nu man skal tage sit liv til efterretning og sætte nye målsætninger for hvad man ønsker at opnå og ændre på. Man bliver nød til at tænke på, hvad man kan gøre anderledes, samt tænke på ‘ hvad ønsker jeg? ‘. Jeg har selv været de tanker igennem, for at komme frem til hvad jeg vil i det nye år.

Jeg fortalte tilbage i november 2017, at jeg havde aftalt med Regionshospitalet Holstebro, at afslutte min uddannelse og job hos dem. Jeg følte mig meget skidt tilpas og uretfærdigt behandlet i arbejdet, hvilket påvirkede mig meget psykisk når jeg så havde fri. Det var en stor lettelse at stoppe hos dem og der gik jo ikke andet end en uge, så havde jeg et vikariat hos PostNord hen over julen, hvilket var et job som jeg var enormt glad for. Jeg mødte nogle rigtig søde mennesker og jeg havde et job med mening og et job hvor jeg blev udfordret på min fysiske sider. Imens at jeg var i vikariatet, var jeg til samtale hos en telemarketing virksomhed, hvor jeg skal have min første prøvevagt imorgen. Jeg glæder mig til at se hvad det er for noget. Det ligger i Herning, hvilket passer rigtig godt med mine fremtidige studier, som jeg pr. august 2018, forventer vil ligge på Aarhus Universitets studier i Herning, hvor jeg vil læse HA Erhvervsøkonomi.

Et af mine andre mål, er at ændre mig selv som person. Jeg ønsker at gøre noget ved mig selv, så jeg kommer til at føle mig som en bedre person. Jeg vil først og fremmest gøre noget for at ændre mine kostvaner og dyrke mere motion, således at jeg kan opbygge en flot og veltrænet krop. Både for udseendet, men også hvis man skal se det fra en sundhedsvinkel. Jeg håber at den øgede sundhed også vil sætte et præg på min motivation og min glæde her i livet, så jeg bliver et gladere og mere frisk menneske at være sammen med og kommunikere med.

Derudover har jeg en målsætning for forskellige ting som jeg gerne vil opleve i 2018. Jeg vil først og fremmest, meget gerne til København igen. Denne gang sammen med Simone. Jeg kunne vildt godt tænke mig at se pandaen, som befinder sig i Københavns Zoo. Derudover har jeg flere venner i København og omegn, som jeg gerne vil besøge sammen med Simone. Det er altid sjovt at komme til København, hvor der sker en masse og der er en masse at se på. Men jeg er nu glad for at bo i Jylland, hvor der er lidt mere ro på. Jeg vil ud over en tur til København, rigtig gerne til Mallorca sammen med Simone, for at vise hende den fantastiske ø og de smukke omgivelser som kan opleves på øen. Jeg var der for lidt over 2 år siden og jeg har aldrig set en natur lignende. Til sidst men ikke mindst, har Simone og jeg aftalt at vi igen vil til Tyrkiet til sommer, for at besøge vores gode venner, fra det hotel som vi var på. Derudover var der en masse som vi ikke fik nået sidste gang, som vi så vil nå denne her gang. Så turen i år, går ihvertfald med sikkerhed til Marmarisbugten i Tyrkiet.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg gerne vil eje til maks 5000!