• ···
9 måneder sammen med Simone

Når kun det bedste te er godt nok!

Reklame for tetemplet.dk

tetemplet

Jeg er måske det som man kan kalde for lidt af en nørd, når det kommer til te. Jeg er ihvertfald meget vild med at drikke te og det skal gerne være te, som er produceret under korrekte forhold og med respekt for naturen. Det er derfor næsten et must, at teen er økologisk og fairtrade mærket. Der findes mange te producenter på markedet. Te er faktisk en af de mest drikkede væsker verden over og er velkendt i alle lande. Jeg kan personligt bedst lide grøn og sort te, da jeg synes at det er hos disse to, hvor man får den mest intense smag. Men te findes i mange former og smage – Så her kan findes noget for enhver smag. Jeg er personligt størst tilhænger af lakrids og mynte smagene, da jeg godt kan lide en te, som ikke er for sød.

Te-brandet “Tea2You“, producerer en lang række forskellige teer, som både er økologiske og fairtrade mærket. De smager absolut fantastisk. Jeg er meget stor fan af lakrids, mynte og pebermynte, som leveres som en helt fantastisk smag fra “Tea2You“. Smagene differentierer sig meget fra de andre mærker på markedet, i og med at teerne er lavet med kærlighed om omhu, hvor der kun er brugt de bedste teer fra Sri Lanka. Teerne er også pakket i Sri Lanka, hvor der er brugt et miljøvenligt genbrugsmateriale, til at pakke teerne i. Her er der lagt meget fokus på de høje miljømæssige krav, som man som forbruger har til det produkt man bruger. Her er alt overholdt til punkt og prikke, i kampen om at producere et produkt, som har respekt for naturen og miljøet, samtidig med at det også er produceret under ordentlige arbejdsvilkår. Dette har også givet produktet dets fairtrade mærke.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 måneder sammen med Simone