Simone og jeg går watch amok!

Reklame for ditur.dk

urtid-dk urtid-dk1

Simone og jeg har været så heldige at få lov at vise disse to meget flotte ure frem fra ditur.dk. Begge ure er nogle ure vi har været meget spændt på at vise frem for jer. Her er det henholdsvis et ur fra Olivia Burton som Simone har fået, samt et ur fra Grand Frank som jeg har fået mig. Simone har længe snakket om de forskellige ure fra Olivia Burton, så nu skulle det endelig være – og naturligvis valgte hun uret i hendes yndlingsfarve. Uret som jeg har valgt er i de mørke og maskuline farver, som jeg personligt bedst kan lide. Her er det farverne sort og rosaguld som er markante på uret, som der sammen med læderemmen giver uret et maskulint og flot look, men hvor det stadig er et diskret ur.

Vi er begge to meget fascineret af ure, og vi har efterhånden også begge en mindre samling af ure, så vi har noget til ethvert look. Derudover er der også bare noget sjovt i at have mange ure, fordi de giver dig en mulighed for at kunne vælge lige netop den du ønsker at have på, til det tøj som du nu bærer den enkelte dag.

Urene er som sagt fra virksomheden ditur.dk, som sælger en bred vifte af forskellige ure til enhver smag. Her kan du bl.a. også finde de verdenskendte mærker Daniel Wellington og Casio, som laver de super fede enkle ure, hvor alt gøglet og special specs er skåret væk, for at have det tilbage som er vigtigt – Less is more – Så uret fremstår simpelt og flot i sin udstråling. Derudover kan du også få ure fra bl.a. Omega, som laver de meget eksklusive og rå ure. Derudover finder du et hav af andre ure på deres hjemmeside, i alle farver, størrelser og prisklasser, så der er noget for enhver smag.

Du kan lige nu, få 15% rabat med koden ” Jakob15 ” på alt!

 

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit citater!