Grill udstyr til grillfanatikeren!

Skønne og naturlige skønhedsprodukter til mænd!

Reklame for Fair-nature.dk

fair-nature

Jeg er utrolig beæret over, at kunne få lov til at vise jer disse skønne og naturlige produkter frem fra fair-nature.dk, som forhandler en bred vifte af disse naturlige produkter, hvor der er taget udgangspunkt i naturen og miljøet. Jeg har nu prøvet nogle af de forskellige produkter og de er bare fantastiske. Både den måde som de virker på, men også den skønne og naturlige duft, som kommer fra alle produkterne. Først og fremmest fra det skønne duftlys, som har en kraftig og fantastisk duft af lavendel. Hvor end du vælger at sætte ild til lyset eller bare lader det stå uden ild i, så giver det rummet og omgivelserne denne fantastiske og naturlige duft, som leder dine tanker hen på afslapning.

Derudover er der også de 2 skønne parfumer fra brandet Ventoux, som har en meget behagelig og maskulin duft. Tager vi fx. først udgangspunkt i den brune til venstre, så har den en fantastisk karakter af træ, som giver det en meget rustik og maskulin duft. Tager vi så udgangspunkt i den lyse til højre, så har den en mere sød duft, som vi passe rigtig godt til hvis man er ude og spise et fint sted, hvor imod at den brune måske vil passe bedre til dagligdags brug.

Derudover er der de 3 skønneste produkter fra Argandia, som består af den helt uimodståelige anti-age hudpleje, som er af en fair trade arganolie, som genopbygger spændstigheden og styrken i huden i ansigtet. Den er virkelig effektiv og utrolig lækker at bruge. Derudover indeholder den hibiscus, sheasmør og økologisk Aloe Vera, som gør at huden bliver fugtet og føles blød og rar. Så er der den fantastiske shower gel, som har en helt fantastisk orange duft. Den indeholder ligeldes arganolie, som går ind og renser huden nænsomt og efterlader huden glat og blød. Til sidst men ikke mindst, er der også deres body oil, som ligeledes har denne fantastiske orangeduft. Den er ikke fedtende, hvilket er utrolig lækkert. Men den efterlader huden blød og velplejet, samt giver huden en fantastisk duft.

 

 

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grill udstyr til grillfanatikeren!