• ···
Film anmeldelse; Jeg er William

The Greatest Showman Vs. Jumanji

befunky-collage

Simone og jeg var i biografen igår – Ikke bare en gang, men hele 2 gange. Vi havde endelig tiden til at kunne se de 2 mest omtalte film, som går i biografen lige nu, så vi havde mulighed for at sætte ord på hvor gode filmene var. Vi var rimelige enige om, hvilken en af de 2 film som mest kunne anbefales at gå ind i biografen og se. Vi nåede frem til, at det uden tvivl var Jumanji.

Jumanji er en fortsættelse af filmen fra 1995 og foregår 20 år efter originalen, som blev meget kendt for det fantastiske skuespil af Robin Williams. Da fire teenagere til forskel fra i originalen, finder et gammelt videospil og starter det, bliver de suget ind i Jumanjis jungle. De forvandles til hver deres spilkarakter, der er alt andet end, hvad de er i det virkelige liv. De fire teenagere  finder hurtigt ud af, at spillet ikke bare er for sjov. Det handler om overlevelse, og for at komme hjem igen, må de gennemføre det komplicerede spil, som kræver at hver karakterer bruger sine stærke evner. Men junglen gemmer på mange og store farer fra flodheste og slanger til en mystisk forbandelse. Filmen er udført i et fantastisk skuespil af bl.a. The Rock og Kevin Hart. Filmen kan uden tvivl anbefales at se, hvis man ønsker at se en film som omfavner fantasien, eventyret og komikken.

Jumanji: ★★★★✫✫

Musicalen ‘The Greatest Showman’ følger den visionære P.T. Barnums farverige liv i 1800-tallets New York, som fra barnsben var særlig fantasifuld og havde store drømme. Men Barnum lever i fattigdom og da hans far dør, svor han til sig selv, at han vil skabe et liv med bedre vilkår for sine egne børn. Da Barnum narrer banken til at låne ham penge, åbner han et museum, hvor folk kan komme og se alle landets særlinge samlet på samme sted. Disse inkluderer Den skæggede dame, Den irske kæmpe og Verdens tungeste mand. Men der mødes meget modstand fra byen, som bestemt ikke synes om ideen. Her i blandt også en snobbet anmelder, som benytter ordet ” Cirkus “, som senere er et ord som Barnum tager til sig, i det han skaber et succesfuldt show med sang, dans og trapezkunst. Filmen var meget langtrukket og der var rigtig meget sang i den, så den henvender sig nok mest til de personer som er meget til musicals. Men scenekunst og film teknikker var fantastiske og den får derfor alligevel 2 stjerner.

The Greatest Showman: ★★✫✫✫✫

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film anmeldelse; Jeg er William