Skiferie; Hvor skal man vælge at tage hen?

Wooden design med Spring Copenhagen

Reklame for Springcopenhagen.com

spring-cph

Jeg har været så utrolig heldig, at få lov til at vise jer disse lækre træ figurer frem fra Spring Copenhagen. Det drejer sig om den flotte Caravel lyssestage i valnød, som er designet af Tonn-P, samt den flotte nødeknækker “Garderen” fra designeren Benjamin Hansen. Spring Copenhagen forhandles i en lang række lande, men er altså et dansk varemærke som rummer en lang række kendte designs. Du kan bl.a. købe deres produkter direkte på deres hjemmeside, men du kan altså også gå ned i den lokale inspiration, Sinnerup og Bahne og finde de flotte figurer.

Garderen som er en funktionel og moderne nøddeknækker som pryder indretningen godt, er lavet i bøgetræ. Den friske farve, som garderen er lavet i, giver et frisk og moderne look til indretning, hvor end man vælger at den skal stå på sofabordet eller på en reol i stuen. Den unikke drejemekanisme som er hele kernen for figuren, gør det let at knuse alle former for nødder som passer ind i drejemekanismen, ved at ” vride hovedet på garderen “. Dette foregår uden at bruge mange kræfter og den henvender sig derfor til gamle som små. Samtidig beskytter knusemekanismen også øjnene og håndfladerne, når den bruges til at knuse nødder.

Tonn-Ps Caravel-lysestage udført i valnød er luksus opgraderingen fra den tidligere lysestage i eg. Derudover passer lysestagen også til dem, som ønsker en lidt mørkere træsort i hjemmet. Den passer godt sammen med teaktræs borde og palisander skænke. Lysestagen er designet tilbage i 1960’erne og er dansk designet, hvilket også kommer til udtryk i dens kunstneriske former. Lysestagen er perfekt, hvis du ønsker en lysestage som kan skille sig ud give et godt udtryk i hjemmet, eller er det den perfekte gave til den moderne person, som ønsker lidt kant og karakter i indretningen med en smuk og alsidig lysestage, som passer ind i stort set alle hjem.

 

Photobucket

   

Ingen kommentarer endnu

Har du nogle gode ting at bidrage med, til mit blogindlæg? Så er du velkommen til at komme med det i en kommentar her! :-) - Jakob

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skiferie; Hvor skal man vælge at tage hen?